Moda sektörünün önemli isimlerinden marka yönetmeni Ferhat Kazancı ve Mustafa Kuroğlu’nun erkek modasının eksikliğinden yola çıkarak kurmuş olduğu Hyperfolk markasının yüzü yaklaşık 500 erkek model arasından seçilen şarkıcı ve oyuncu Ertunç Tuncer oldu. Erkek markası Hyperfolk’a ünlü kadınlar ve modaseverlerde büyük ilgi gördü.


Tshirt te özel tasarımları ile farklı bir bakış açısı getiren Hyperfolk markası 12 parçalık kapsül koleksiyonuyla erkek moda severlerle bayan hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Ertunç Tuncer 
Hyperfolk’un kurucusu ve tasarımcılarından Ferhat Kazancı “ erkeklerin kısır döngü yapıştırılan giyim tarzından sıkıldığımız için var olan eksikliği tamamlamak inancı ile sadece kendi zevkimizden yola çıkarak markamızı oluşturduk. Tasarımlarımıza ve markamıza gelen tepkilerin en başında erkek koleksiyonu olmasına rağmen kadınların beğeni ve ilgisi oldu. Hyperfolk ‘un marka gücünü hissettirecek en doğru isim Ertunç’tu onu seçerken tanınan bir isim olmasından çok gerçekten kusursuz yüz hatlarına sahip olması asıl nedenimizdir. Bbu yüzden bir çok modeli geride bırakarak onu Hyperfolk’un yüzü yaptık." dedi.

Rojda Demirer & Derin Kazar
Hyperfolk tasarımı tercih eden ünlüleğr arasında Bade İşçil, Caner Cindoruk, Selin Demiratar, Hakan Hatipoğlu, Rojda Demirer, Özgür Masur, Hande Can Yüce gibi ünlü isimler bulunuyor.
Bade İşçil

Caner cindoruk

Selin Demiratar

Editör: TE Bilisim