Dizideki kötü karakterinin aksine gerçek hayatta sosyal sorumluluk projelerinde görmeye sıkça rastladığımız Wilma Elles, ünlü modacı Ertan Kayıtken’in özel olarak tasarladığı kırmızı tuvaletle podyumda yürüyecek.

Organizasyonunu Öner Evez’in üstlendiği, sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarının buluşacağı 400 kişilik yemekli yardım defilesinde Wilma Elles’in giyeceği kıyafet açık arttırma ile satılarak, geliri Lösemi hastası aileleri için Dokuz Eylül Üniversitesi bahçesine yapılacak konutevinin yapımı için bağışlanacak…

Ünlü oyuncu Wilma Elles, “Ertan Kayıtken’in “Buz ve Ateş” koleksiyonundan “Ateş”i vurgulayan kırmızı çok şık bir elbise giyeceğim. Çok mutluyum çünkü sadece podyumda yürümekle kalmayacak, satılacak olan bu kıyafetle bir fayda sağlayacağız. Bu tür çalışmalarda olmak beni sevindiriyor” dedi.

Wilma Elles’in çok özel bir kıyafeti taşıyacağını belirten ünlü modacı Ertan Kayıtken, “Wilma, oyunculuğu kadar podyumda da çok başarılı bir yıldız… Koleksiyonumuzun adı “Buz ve Ateş”… Wilma koleksiyonun “Ateş” kısmını temsil edecek…” dedi.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken, yine “Buz Ve Ateş” adını verdiği yeni koleksiyonunun defilesi için Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) ile birlikte hazırlıklarını sürdürüyor.
Editör: TE Bilisim