Stiliyle ve enerjisiyle modaseverlerin severek takip ettiği Yasemin Özilhan bir markanın reklâm yüzü oldu. Yasemin Özilhan for Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu’nun hikayesi; denimlerin zamansız, feminen ve her daim cool duruşundan başlıyor.

Yeni bir hikaye ve yeniden Yasemin Özilhan for Ipekyol! Yasemin Özilhan ve Ipekyol tasarım ekibi tarafından uzun süren çalışmaların ardından hazırlanan bu özel koleksiyon, yeniden moda dünyasına geri dönüyor. Yasemin Özilhan’ın stilinden esinlenerek hazırlanan ve 25 parçadan oluşan tasarımlar, bu kez çok daha farklı bir perspektiften güncel trendleri yorumluyor. 

Her döneme adapte olabilen denim’lerden ve farklı kalıpların kusursuz birlikteliğinden oluşan Yasemin Özilhan for Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu, gündüzden geceye kolaylıkla adapte olurken şehrin sokaklarında iddialı ve ilgi çekici bir şıklık sunuyor. 

24 Mart itibariyle Ipekyol mağazalarında ve online’da satışa sunulan Yasemin Özilhan for Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu’nun ilgi çeken parçaları arasında ise; wide leg denim ve buna eşlik edecek denim croped top yer alıyor. Aynı zamanda takım ruhuna gönderme yapan bu ikilinin tamamlayıcısı ise oversize denim gömlek ile sağlanıyor.  

Beyaz ve ekrunun birlikteliğinden doğan denimler, slouchy formu ve arkası bağlama detaylı denim blazer ceket ile feminen olduğu kadar Ipekyol kadınının modern stiline gönderme yapıyor. Yeşil tonlarından ilham alan denim ve croped top’lar ise bağlama detayıyla kusursuz birlikteliği yakalıyor. 

Marin stile gönderme yapan gömlek ve pantolon takımı ise çizgili detayıyla marin esintisini şehre taşıyor. Sıcak yaz güneşiyle uyumu yakalayan lacivert pilili mini elbise kusursuz bir silüet yaratırken, denim mini etek ve oversize çizgili gömlekler mevsimin stil kodlarını belirliyor. Şık davetlere eşlik edecek ekose desenli maxi elbise veya sarı, pili detaylı mini elbise dans ritminize ayak uyduruyor.

Yasemin Özilhan’ın stiliyle harmanlanan Yasemin Özilhan for Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu feminen, rafine ve cool stilini yansıtarak modaseverlere kusursuz bir seçki yaratıyor. 

Editör: TE Bilisim