Sanatçı, şarkı seçimini geç yapan Pekkan’a geriye kalan şarkılardan birinin verildiğini belirtti

Orhan Gencebay, Ajda Pekkan'la olan kırgınlık haberlerine ilk cevap verdi. Albüm hazırlığı sırasında beste krizi yaşandığını belirten Gencebay, Süperstar'ın şarkı seçiminde gecikince istemeyerek de olsa kalan şarkılarından birini seçtiğini ifade etti.

Arabeskin babası olarak gösterilen Orhan Gencebay, Türkiye'nin Süperstar'ı Ajda Pekkan'la ile aralarının bozuk olduğuna dair çıkan dedikoduları ilk kez açıklık getirdi. Yeni albümünde 'Severek Ayrılalım' şarkısını seslendirecek olan Ajda Pekkan'la usta sanatçının arasında beste seçimi sırasında sorun yaşandığı ortaya çıktı. Sanatçı, "Şarkı seçimini geç bildirince ona da kalanlardan bir adet verdik" diye konuştu.

‘SEVEREK KIRILDI’

Tarkan, Sibel Can ve Nilüfer gibi güçlü yorumcuların Gencebay'ın en hit olmuş şarkılarını söylediği albümde Pekkan işlerinin yoğunluğundan dolayı beste seçimini bildirmekte gecikince istediği şarkı başkasına verildi.

Gencebay'a olan saygısından istemeyerek de olsa kendisine sunulan 'Severek Ayrılalım'ı okumayı kabul eden Ajda Pekkan'ın kalbinin bu yüzden kırıldığı öğrenildi.

"ERKEN GELEN ŞARKIYI KAPTI"

Gencebay, konuyla ilgili olarak, "Eserlerin seçimi şarkıcıların iradeleriyle oldu. Herkesin gönlünde farklı istekler olabilir. Ama bazı arkadaşlar daha evvel seçim yaptığı için istediklerini aldılar. Sonradan seçim yapanlar kalan eserlerden seçim yapmak zorunda kaldılar. Benim burada katiyen bir ayrımım yoktur. Ajda ile aramızda hiçbir problemde olamaz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Okan IŞIK-BUGÜN GAZETESİ
Editör: TE Bilisim