Dünyaca ünlü Hollywood Reporter dergisi, Ajda Pekkan ve Türkiye’den 3 kadın patronu dünyanın medyadaki en güçlü 100 kadını arasında gösterdi.

Adına gereken önemi vermek ve kadınları güçlendirmek amacıyla düzenlenen ‘The Hollywood Reporter’s Women in Entertaintment Power 100’, Lifetime TV sponsorluğunda bu sene 25. kez gerçekleşecek. Her yıl medya ve eğlence endüstrisinin en güçlü, etki bırakan ve ilham veren 100 kadınının onurlandırıldığı dünyaca ünlü medya patronları, prodüktör, yapımcı ve yıldızlarının Hollywood Reporter dergisi tarafından bir araya getirildiği, organizasyona bu yıl ilk kez Türkiye’den sadece 3 büyük medya patronu ve Süperstar Ajda Pekkan davet edildi. 

DAVET LOS ANGELES’TA 
Oflaz Medya ve Lifetime Turkey Kurucu Ortağı Esra Oflaz Güvenkaya, Mediasa Media Grup Kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Ajda Pekkan’ın onore edilmek üzere davet edildiği bu organizasyon, 7 Aralık’ta Los Angeles’ta gerçekleşecek. Sunuculuğunu Megan Kelly’nin yapacağı törene Susan Sarandon, Emma Stone, JessicaLange ve Simone Biles da katılacak. 
 
Editör: TE Bilisim