Ajda Pekkan aşkı anlattı: "Öyle sapık, şizofren bir şey ki, bunu mecazi anlamda söylüyorum. Grip gibi tutulduğun an ona teslim oluyorsun."

Süper Star Ajda Pekkan Uçankuş TV'de aşk üzerine ilginç açıklamalar yaptı.

Pekkan, 'İlkokulda aşık olmuştum. Benim için kavga eden 2 çocuk vardı; Bedri ile Armağan... Öyle güzel bir kız da değildim. Hiç güzel biri olmadım. Çünkü güzel olmak başka, güzel görünmek başka…' dedi.

Aşk konusunda adeta aşka gelen Süperstar, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Aşk çok kimyasal bir şey. Büyüğü küçüğü olmaz, yani aşkın yaşı yoktur. Öyle sapık, şizofren bir şey ki, bunu mecazi anlamda söylüyorum. Grip gibi tutulduğun an ona teslim oluyorsun.'

İşte Süperstar Ajda Pekkan'ın Uçankuş TV'de bomba açıklamalar:

Süperstar Ajda Pekkan ile müziğin Hitman'i Sinan Akçıl'ı buluşturan Uçankuş TV’nin sevilen programı “Süper Cumartesi”nin bu akşamki bölümüne arabeskin “son imparator” lakaplı güçlü sesi Serkan Kaya konuk oldu.


AJDA PEKKAN: ARABESKE CESARET EDEMEDİM
Arabesk müziğini çok sevdiğini söyleyen Ajda Pekkan, “Arabeski çok sevdim ve hep iç içe yaşadım ama kulvarım olmadığı için hiç böyle bir şeye cesaret edemedim. Keman sesi duyunca içim bir fena oluyor” dedi.

SİNAN AKÇIL: AJDALAMA DENEN BİR GIRTLAK VAR
Ajda Pekkan’a arabeskin çok yakıştığını belirten Sinan Akçıl ise “Ajda’nın müziğe kazandırdığı Ajdalama denilen batı ile doğuyu sentezleyen bir gırtlak var. Ajda gündüzleri pop, geceleri arabeski sever” yorumunu yaptı.

SERKAN KAYA: İLK SAHNEM AJDA PEKKAN’LAYDI
Güçlü yorumu ve ses rengi nedeniyle İbrahim Tatlıses’in tahtına aday gösterilen Serkan Kaya, ‘sanat lideri’ olarak tanımladığı Ajda Pekkan’la ilgili şu anısını anlattı:
“İlk büyük konser tecrübemi Ajda hanımın konserinde yaşadım. 1998’de İstanbul’a ilk gelip ayak bastığımda Bostancı’daki konserde ilk vokal yaptığım sanatçı Ajda Pekkan’dı. O benim şans meleğim” dedi.


AJDA PEKKAN: HİÇ GÜZEL BİRİ OLMADIM
Programda aşk konusu konuşulurken Ajda Pekkan, “İlkokulda aşık olmuştum. Benim için kavga eden 2 çocuk vardı; Bedri ile Armağan... Öyle güzel bir kız da değildim. Hiç güzel biri olmadım. Çünkü güzel olmak başka, güzel görünmek başka…” yorumunu yaptı.

AJDA PEKKAN: AŞKIN YAŞI OLMAZ
Sinan Akçıl’ın “Aşkın yaşı olur mu?” sorusuna Ajda Pekkan, şu yanıtı verdi:
“Aşk çok kimyasal bir şey. Büyüğü küçüğü olmaz, yani aşkın yaşı yoktur. Öyle sapık, şizofren bir şey ki, bunu mecaz anlamda söylüyorum. Grip gibi tutulduğun an ona teslim oluyorsun.”


SİNAN AKÇIL: TEK BİR KEZ AŞKA İNANMIYORUM
Serkan Kaya’nın “Aşk bir insanın kendi elleriyle kalbine sıktığı gülden mermi” benzetmesi üzerine Sinan Akçıl, “Ben tek bir kez aşka inanmıyorum. İlk aşkımı 5 yaşında ana okulda yaşadım. Ayşin öğretmene aşıktım. Eşinin arabasını boydan çizdiğimi hatırlıyorum.” açıklamasını yaptı.

SERKAN KAYA: TATLISES’İN ŞARKILARINI ÇIKARDIM
İbrahim Tatlıses’le karşılaştırılmasıyla ilgili yorum yapan Serkan Kaya, “İbrahim Tatlıses çok değerli ustam. Kimse kimsenin yerini dolduramaz. Yorumda hile yapabilirsiniz ama ses rengim de benziyor. Yapacak bir şeyim yok. Ona sevgiden başka duygum olamaz. Bu kıyaslama ve yaratılan polemik ortamı yüzünden son dönemde onun şarkılarını repertuvarımdan çıkarmaya başladım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim