Ajda Pekkan Instagram hesabından kariyerinde büyük bir payı olan efsane söz yazarı Fikret Şenes'i duygusal sözlerle andı.. "Sevgili Fikret Şeneş ile kaderin yollarımızı kesiştirdiği o gün Türk Pop Müziği içinde bir dönüm noktası olmuştur.


Kısa sürede aile sıcaklığına dönüşen dostluğumuzda, beni ve hislerimi derinden anlaması ve tüm bunları kendi hisleri ve yaşanmışlıklarına katarak melodilere ruh veren kelimelere aktarmasindaki muhteşem kabiliyeti ile hepimizin çok sevdiği kült eserler ortaya çıktı.
O değerli ve unutulmaz şarkılara birlikte imza attığımız için cok mutluyum.
Seni çok özlüyorum canım Fikret Şeneş'im..."

Kimler Geldi Kimler Geçti, Bambaşka Biri, İki Yabancı, Baksana Talihe, Sensiz Yıllarda, Veda Etmem Ben Bu Aşka, Kaybolan Yıllar, Anlamazdın, Dile Kolay, Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile, Yeniden Başlasın, Son Yolcu, Yolcu Yolunda Gerek, Versin Tanrı İstemeden, Tanrı Misafiri, Memleketim, Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var, Sarıl Bana, Dönüyorum Eski Sevgilime, Ne Günler; gibi çok sayıda unutulma şarkıya yazdığı sözler ile can veren Fikret Şenes, Ajda Pekkan'ın kariyerinde çok önemli bir yere sahip.

Editör: TE Bilisim