Mottosu müzik olanları buluşturan Allianz Motto Müzik, 2022’yi coşkuyla karşılamak için bol eğlenceli bol müzikli bir yılbaşı programı hazırladı. Türkiye'nin ilk dijital yayın yapan müzik, eğitim ve kültür kanalı Allianz Motto Müzik Youtube kanalında yayınlanacak programda birbirinden ünlü isimler yer alacak.

2021’E ERKEN VEDA ETMEK İSTEYENLER ALLIANZ MOTTO MÜZİK’TE BULUŞACAK

2022’ye yepyeni bir enerjiyle girmek için Allianz Motto Müzik kanalı tarafından hazırlanan özel program 29 Aralık Çarşamba günü Youtube’da izleyicileriyle buluşacak. Yılbaşı eğlencesi için 31 Aralık’ı beklemek istemeyenler, dostlarıyla uzun bir yıl sonu haftasonu programlayanlar, Allianz Motto Müzik kanalında 29 Aralık’tan itibaren kutlamalara başlayabilecek!

Sohbetin, müziğin en eğlencel hali ile birbirinden ünlü isimleri buluşturan program 29 Aralık Çarşamba akşamından itibaren izlemek istendiği anda https://www.youtube.com/mottomuzik adresinde yayında olacak!

Yapımcılığını Rinata Entertainment-Toprak Göktaş’ın yaptığı, sitcom tadındaki yılbaşı programının yazarlığını Yasemin Şefik üstlenirken, yönetmenliğini Fatih Ahmet Kaya gerçekleştirdi. Sahne alan şarkıcı ve oyuncuların fotoğraflarını ise Sefa Yamak çekti.

Editör: TE Bilisim