Avrupa planlarını uygulamaya Almanya’dan başlayan Atiye, İngilizce bir single’ı hazırlayarak, 27 Temmuz’dan itibaren Almanya, Avusturya ve İsviçre’de müzik marketlerdeki yerini alacak.
 
Her dinleyenin çok beğendiği ‘Biring Me Back’ adını taşıyan şarkı Audio Kingdom Records etiketiyle dinleyicilerine ulaşacak.

Şarkının söz ve müziğini Daniel Nitt ve Alex Geringas ile birlikte yapan Atiye, yorumculuğunun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de öne çıkıyor.
 
Gelecek ay da Türkiye’de satışa sunulacak olan şarkının klibi de Almanya’nın önemli yönetmenlerinden Sören Schaller tarafından çekildi.  Single’ı dinleyicileriyle buluşturur  buluşturmaz, ardından İngilizce albümünü sevenlerinin beğenisine sunacak olan genç sanatçı şarkılarına çok güveniyor.
 
Single’ın yayınlanmasıyla birlikte Atiye, Almanya’da birkaç hafta boyunca, Alman basınına sahip radyo röportajları ve TV kanallarına röportaj vererek  promosyon çalışmaları yapacak ve birçok online bloglar ile de iletişimde olacak. Güncellemeler ve genç sanatçının Avrupa’yı fethetme adımlarını düzenli aralıklarla takip etmek için Atiye kullanıcılarının Facebook profiline (www.facebook.com / atiyemusic) bakmaları yeterli olacak.
 
Atiye ayrıca yeni  İngilizce albümünü piyasaya çıkardıktan sonra yıl sonuna doğru Almanya, Avusturya ve İsviçre'nin önde gelen şehirlerindeki çok özel bir kulüplerini dolaşarak şarkılarını dinleyicileriyle bire bir buluşturacak.
 
 
Editör: TE Bilisim