Farkındalık Stüdyosunun organize ettiği ve 1 saat olarak planlanan etkinlik Atiye’nin ‘Kuyrukta ki insanlar bitine kadar bitirmem’ demesiyle tam 2 buçuk saate çıktı!

Etkinlikte eline ve bileğine imza alanların sonu gelmezken, Atiye’ye bir hayranının hazırladığı, ‘Ebru, Alper haklı. Lütfen fazla şaapma =)’ yazılı dövizi tutarken adeta gülme krizine girdi. Bazı hayranlarıysa üzerinde ki gömleğini imzalattı.
Atiye’nin binlerce hayranını arkasına alarak çektiği selfie oldukça ilgi çekti.
Basın mensuplarının sorularına da yanıt veren Atiye; ‘Ben imza günlerini çok seviyorum. Çünkü imza günlerinde hayranlarınla yakın olabiliyorsun, sohbet edebilmeyi seviyorum. Hadi imza verdim by by değil, diyalog kurmayı seviyorum ben. Çok eğlenceli geçiyor. ‘Atiye abla hangi parfümü kullanıyorsun?’ ‘Tokandan bende alabilir miyim?’ gibi sorular geliyor. Bunlar benim çok hoşuma gidiyor’ dedi.
Ayrıca; ‘Yakın bir tarihte ‘Sor’ parçasının klibini çekeceğiz. İlk defa slow bir parçaya klip çekeceğiz. O yüzden biraz fazla ince eleyip sık dokuyoruz. Çok iyi olması istediğim sürekli yeni fikirlerle yönetmenle bir araya geliyoruz. Yeni şarkılar yapım aşamasında. 5 tane kendi bestem var. Birinin sözleri yazıldı. Hatta yazın hit şarkısı olacak. Çünkü bayağı iyi bir şarkı oldu. Albüm çıkmadan önce mutlaka bir single çıkacaktır diye düşünüyorum’ diye konuştu.

Atiye hayranlarına imza dağıttı.
Editör: TE Bilisim