Dört eserden oluşan albümde sözleri kendisine, bestesi Kenan İlgen'e ait olan "Hoşgeldin Ömrüme" adlı şarkıya yer veren Aysun Kaya, sözleri Yılmaz Tatlıses'e, bestesi Şakir Afkan'a ait olan bir dönemin dillerden düşmeyen şarkısı "Seni Sevmeyen Ölsün"ü yeniden cower yapıp yorumladı. Geçmişten günümüze müzikal renklerin oluştuğ albümde "Bahçede Yeşil Çınar" ve söz ve bestesini Ayper Kaya'nın yazdığı "Son Veda" şarkıları yer alıyor.

AVNİ KÜTÜKOĞLU YÖNETTİ

Türk Halk Müziği'nin güçlü yorumcusu Aysun Kaya, Şubat sonunda piyasaya çıkacak olan yeni albümünün ilk klibini "Hoşgeldin Ömrüme" adlı şarkısına çekti. Klibi, sinemanın ünlü yönetmeni Avni Kütükoğlu çekti. Moda'da tarihi bir yalıda çekilen kilibin bir bölümü ise Şile'de yapıldı.
Yaklaşık bir yıldan bu yana yeni albümü üzerinde çalıştığını söyleyen güzel yorumcu Aysun Kaya, "Sevenlerimle özlem gidereceğim için çok mutlu ve hayacanlıyım" diyor.
Aysun Kaya'nın , "Hoşgeldin Ömrüme" albümü, Öncü Müzik Murat Akman etiketiyle Şubat sonunda müzik marketlerde ve digital platformlardaki yerini alacak.
Editör: TE Bilisim