Seyran'ın ilk türkçe albümü ''Kanatsız melekler'', 3 Adım Müzik etiketiyle 2012'nin Ağustos ayında dinleyicileriyle buluşmuştu. Sonrasında, 5 dilde şarkı yazan ve söyleyen SEYRAN, Almanca olarak hazırladığı 15 şarkıdan oluşan „Nur die Liebe zählt „ abümünü yayınladı.

...ve şimdi Seyran, yeni Single'ı ''Çok Uzak Zamanlarda'' ile Türk dünyasının müzikseverlerini selamlıyor !

Aşk şarkılarının çok değerli söz yazarı Ayşe Birgül Yılmaz tarafından sözleri yazılan ve müziği SEYRAN'a ait olan şarkının düzenlemesi ise Marcus Duppach, Seyran ve Wolfgang Gerhard tarafından yapıldı.

Besteci ve söz yazarı SEYRAN, bir ''dünya vatandaşı'' olduğunu vurgulayarak, dile getirdiği hikayelerinin tüm kalplerde özel bir duygu kapısı açacağına inanıyor.

Müzik Benim Nefesim !

Seyran, kendini tepeden tırnağa müziğine hapsetmiş bir sanatçı...
Seyran, Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de müzisyen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.
Müziğe ilgisi çocuk yaşlarda, piyano ve keman çalarak başladı.
İlk bestesini yedi yaşında iken yaptı.
1997 yılında Bakü Devlet Üniversitesi matematik bölümüne girdi ve iki yıl sonra, müziksiz bir yaşam geçiremeyeceğini düşünerek ayrıldı. ''O zamandan beri müzik benim ayrılmaz bir parçam oldu'' diyor Seyran...
İlk profesyonel adımlarını Bakü Devlet Konservatuarı'nda şan hocası olan Sevda Mammedova'dan vokal dersleri alarak başladı. Dünyanın bir çok ülkesinde müzik ve ses yarışmalarında hem vatanını temsil etti, hem de kendi sanatını icra etti, birincilikler kazandı.

2011 de Bakü'de yapılan Eurovision seçmelerine "Wild Kisses" adlı şarkısı ile katıldı. Bu şarkısı 24 ülkede yayınlanan "Oriental Garden "adlı karma CD'de yayınlandı.

Bu bahar, sizi SEYRAN ile aşka davet ediyoruz. Coşkunun en canlısını, müziğin en tutkulu halini hep birlikte kucaklıyoruz.

SEYRAN Single ''Çok Uzak Zamanlarda''

Çok Uzak Zamanlarda ( Radio Edit)
2. Çok Uzak Zamanlarda ( Remix by Tony Arcanli )
3. Çok Uzak Zamanlarda ( Accustic Edit)
4. Çok Uzak Zamanlarda ( Pop Edit )
5. Çok Uzak Zamanlarda ( Arabic Bolero Edit)
Editör: TE Bilisim