DİVA ADANA'DA

Saatler öncesinden yapılan hazırlıklar tamamlandı ve Bülent Ersoy, sıkı güvenlik önlemleri altında otele geldi. Ersoy’u kapıda Otel Genel Müdürü Yusuf Bakıcı “Papatya” demetinden oluşan bir buket çiçeği sunarak ”Otelimize Hoş geldiniz” diyerek karşıladı.

Küçük Saat Özler Caddesi’nde bulunan Şenbayrak Otele Havaalanı’ndan sıkı güvenlik önlemleri altında özel bir araçla gelen Bülent Ersoy, yoluna kırmızı halı serildiğini gördü. Ersoy’u Otel kapısında bekleyen Genel Müdür Yusuf Bakıcı, ona elindeki beyaz papatyalardan oluşan süslenmiş buketi vererek ”Otelimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizi ağırlamak bizim için büyük onur ” dedi.

Papatyaları gören ve mutlu olduğu gözlenen Bülent Ersoy  "Bu güzel karşılama ve çiçek için teşekkür ederim. Adana’yı çok seviyorum. Bir kez daha gelmekten dolayı mutluyum.” diye konuştu. Otel tarafından Ersoy’u karşılama sürprizinde bir de Prenses kıyafeti giymiş genç bir bayanda bulundu. Bayanın elinde içinde kırımızı gül yaprakları bulunan birde sepet vardı. Ersoy, asansöre doğru yürümeye başlayınca yoluna kırmızı gül yaprakları döküldü.

ODASI DA ÖZEL HAZIRLANDI

Otelin 8’nci katı Bülent Ersoy ve beraberinde gelen ekibi için tahsis edilip başka bir misafir alınmamıştı. Otel Müdürü Yusuf Bakıcı, Ersoy’un otelde kalacağı belirlendikten sonra titiz bir çalışma ile onun nelerden hoşlandıklarını tespit ettiklerini söyledi. Bakıcı ”Odasını adeta yeniden dekore edip hazırladık. Rahatı için her şeyi yaptık. Sevdiği renklerden döşedik. Papatyaları sevdiğini öğrendik ve çiçeği ona göre hazırladık ” dedi.
Editör: TE Bilisim