Bülent Ersoy ile yeni yıla girmek isteyen İran, Almanya, Azerbeycan, Rusya ve Türkiye'nin her yerinden gelen tatilciler 1.500 kişilik salona 2.500 kişinin girmesine neden oldular.
Diva 2017'nin son saatlerinde çıktığı Royal Seginus Hotel'in sahnesinde, tam 2 buçuk saat kalarak, yeni yılın ilk saatlerinde sahneden indi. Salonda izdiham yaratan misafirler, masalarından kalkarak Diva'yı sahnenin önünde izlediler.
BÜLENT ERSOY: "AYAĞIMIN UCUNDAN GÖZ KAPAKLARIMA KADAR ALTIN OLDUM"
Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, yılbaşı gecesinde "altın renginde" kostüm tercih etti. Diva'nın altın işlemelerden hazırlanan sahne kıyafetini, yine altın renginde hazırlanan "tüy kap" tamamladı.
Gazetecilerin "2018'e girerken en şatafatlı, en göz alıcı, en gold siz olacaksınız" cümlesini yarıda kesen Bülent Ersoy, "En pahalı" diyerek vurgu yaptı. Ersoy, "Nur Yerlitaş hakikaten büyük emeklerle hazırladı, Paris'ten tüyleri getirtti, sonra kendisi yapıştırdı o tüyleri teker teker. Her zaman olduğu gibi hem kendimi tatmin ettim bu kıyafetimin şatafatıyla, hem de her şeyin en güzeline, en yücesine layık olan muhterem dinleyicilerim için uğraştık. Ayağımın ucundan göz kapaklarıma kadar altın oldum" dedi. Kıyafetinin fiyatını soran basın mensuplarına da "Para söylenmez! Arkadaşım olduğu halde epeyi bir hafifletti beni, Allah razı olsun" diyerek meşhur kahkahasını attı.
DİVA YENİ YILA GİRERKEN SAHNEDE NAR KIRDI!
Diva, yeni yılın ilk dakikalarında sahnede dua ederek, ardından 3 adet nar kırdı.
YENİ YIL MESAJI
Bülent Ersoy yeni yıl mesajında da "Değerli dinleyicilerimin, kıymetli izleyicilerimin 2018'de arzu ve projelerinin tahakkuk edeceği yeni bir yıl olmasını yüce Allah'dan niyaz ediyorum. 2018 hepimiz için, bütün dünya insanları için, Türkiye'mizde kanımız, canımız aziz milletimiz için; kimsenin arkamızdan sevgisiz davranmayacağı bir yıl olsun. Birbirimizi hep sevelim, saygı duyalım, çünkü son zamanlarda sevgi nosyonunu kaybediyoruz gibi geliyor bana, hep sevelim birbirimizi. Birbirimizin açığını çıkarmak, ayağına çelmek takmaktan mutlu olmayalım" dedi.

Editör: TE Bilisim