DİVA VELİAHTINI İLAN ETTİ

Ataköy’de bulunan İstanbul’un 3 tarafı denizle çevrili tek eğlence mekanı Nossa Costa’da dün gece Bülent Ersoy fırtınası esti. Ünlü sanatçı, eğlence mekanını tıka basa dolduran 350 hayranına müzik dolu bir gece yaşattı.

Bülent Ersoy’dan önce ‘Aşk Şarkılarının Prensi’ Soner Arıca, Nossa Costa müşterilerine içinden sevda geçen şarkılar söyledi. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise Bülent Ersoy ‘Bir Ben, Bir de Allah Biliyor’ şarkısını söyleyerek salona girdi.
HAYRANLARI BİR TÜRLÜ OTURMADI

O sırada eğlence mekanında oluşan tablo görülmeye değerdi; sanatçıyı ayakta alkışlayan konuklar ilk iki şarkı boyunca yerlerine oturmadılar. Aralarından yürüyüp sahneye ilerlemeye çalışan Bülent Ersoy’un çevresini saran yüzlerce hayranı, bir yandan da cep telefonlarıyla Ersoy’u görüntüleme çabasındaydılar.

Şarkılarını bitirdikten sonra, “Yine çok güzelim” diye bağırıp, neşeli kahkahasını patlatan ünlü sanatçı ardından da sordu: “Helal mi?”
Seyirciler bu soruya hep bir ağızdan cevap verdiler: “Helal”
SİBEL CAN’A DA SÖYLÜYORUM…

Konukları arasında bulunan Gökhan Sezen ile İntizar’a “Hoşgeldiniz” diyen Bülent Ersoy şöyle konuştu: “Gökhancığım işler nasıl. Bak Sibel Can’a da söylüyorum, hepiniz çalışıp bana getireceksiniz paraları, ben yaşlı bin kadınım.”

Bülent Ersoy, şarkı aralarında hayranlarının kendisiyle fotoğraf çektirme isteklerini ise hiç geri çevirmedi ve masa aralarında tek tek resim çektirdi.
ARAPLAR BİLİR LEZZETİMİ!

Ön sıralarda oturan ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir bayan hayranının ‘Arap’ olduğunu öğrenince de mikrofondan şöyle seslendi: “Allah için güzel kadın, ama ben de çok güzelim. Araplar bilir benim lezzetimi.”
İkram edilen şampanyayı hayranlarının şerefine kaldıran Bülent Ersoy, “Sizlerin huzurlarında ‘emisyon yapmak’ bir gurur, bir onör, bir şereftir efendim, teşekkür ederim” diyerek alkışlar arasında şampanya kadehini tek dikişte bitirdi.
GÖKHAN SEZEN’İ BÖYLE METHETTİ

Kendisini ilgiyle dinleyen hayranlarına peş peşe Türk müziği eserleri söyleyen Bülent Ersoy, konuklar arasında oturan Gökhan Sezen’i sahneye davet ederken yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı. Ünlü sanatçı şöyle konuştu:

“Aranızda, o gün gelip de ben gözlerimi kapattığımda, sizlere layık olduğunuz musikiyi rahatlıkla sunabilecek bir isim var. İnanın hiç gözüm arkada kalmayacak. Tabii herkesin tercihi farklı olabilir ama bir de gerçekler var. Musiki bilgisi, kültürü ve repertuarının zenginliğiyle benim gönlümü fethetmiş olan bu genç insan sayesinde gözüm arkada kalmayacak. İstanbul Radyosu’nun çok değerli ismi, yaşı küçük ama sanatı büyük isim Gökhan Sezen’i sahneye davet ediyorum.”
VE DÜET YAPTILAR

Alkışlar arasında sahneye çıkan Türk Müziği’nin genç ve başarılı solisti Gökhan Sezen ise şöyle teşekkür etti:

“Bülent Hanım gibi çok değerli bir üstattan bu sözleri duymak onur verici. Bir daha ne onun gibi Müzeyyen Senar Hanımefendi gibi sanatçılar gelmeyecek. Bizler ise bir başka dönemin sanatçılarıyız.”


Gökhan Sezen peş peşe söylediği şarkılarla müzik ziyafetine katkıda bulunurken. 'Aldırma Gönül’ ile ‘Baharı Bekleyen Kumrular Gibi’ şarkılarında ise Bülent Ersoy ile düet yaptılar.
Editör: TE Bilisim