Yeni şarkılarını söyleyen Burak Kibar yaklaşık 10 yıldan beri müzik sektöründe kendini ispatlamış bir sanatçı olduğunu gösterdi.Sahnelere ve gecelere  yeni bir ses ve vizyon katan sanatçının dostları gecede kendisini yanlız bırakmadılar.
Burak Kibar'ın önceki albüm şarkıları olan  Özür dilerim, Yedi yirmidört, Kader bu, Anlayacaksın gibi parçalar Youtube'de izlenme rekorları kırıyor ve seviliyor.Gecede birbirinden güzel şarkılarını seslendiren sanatçı bir ara davul showda yaparak herkes tarafından beğenildi. Sanatçıyı istanbulun seçkin gece klüplerinde izlemek isteyenler geceden memnun ayrılacaklarından eminiz.

BURAK KİBAR kimdir?

30 Kasım 1983 İstanbul doğumlu Burak Kibar, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Teknik Bölüm mezunudur. Küçük yaştan beri müziğe olan ilgisini genç yaşında aldığı şan eğitimleri ile birleştirerek İstanbulun çeşitli gece klüplerinde sahne alarak geniş bir izleyici kitlesi edinmiştir. Sahne performansının getirisi olarak her geçen gün büyüyen dinleyici ve hayran kitlesine, 2010 yılında “Yedi yirmi dört (7/24)” ismini verdiği ilk albümünü hediye etmiştir.

Albümde Murat Güneş, Ersay Üner ve Nezih Üçler, Gökhan Şahin ve Sonay Yağız gibi isimlerle çalıştı ve albümün çıkış şarkısı “Yedi yirmi dört(7/24)” Serdar TURHAL yönetmenliğinde kliplendirildi… “Kader Bu”, “Dalgana Bak” ve “Aşkın Kullanma Kılavuzu” ile birden tüm dikkatleri üzerine çeken KİBAR, Albüm ile birlikte bir çok organizasyon, halk konseri ve özel günde de sahne aldı…

Ve Burak Kibar arayı çok fazla açmadan yepyeni sıngle çalışması “Özür Dilerim” ile bir kez daha tüm sevenlerine ve hayranlarına merhaba dedi…

Ayrıca bu sıngle da, ilk albümde dikkat çeken Dalgana Bak ve Aşkın Kullanma Kılavuzu şarkılarınında yeni versiyonları bulunuyor. Kibar, bu sıngle da da profesyonel isimlerle çalıştı. Single çıkış şarkısı olan Özür Dilerim’in söz ve müziği Hakan YAŞA’ya, düzenleme ve kayıt - mix Koray AYKILIÇ’a ve masteringi Erol Temizel’e ait.

Nuran Sultan kıvrak danslarıyla Burak Kibar'ın gecesinde göz doldurdu.


Burak Kibar, lansman gecesinde mini bir konser verdi.


Nuran Sultan gecede konukları coşturdu.
Editör: TE Bilisim