Burak Sergen'den Rock sürprizi!

22 Aralık Pazartesi akşamı saat 21:00'de Beyoğlu Mask’ta ‘Burak Sergen Band' Grubu ile birlikte ‘Rock Project’ gecesinde sahne alacak olan Burak Sergen; “Yıllarca rock müzik ile uğraştım. Bu benim çocukluk hayalimdi. Bu hayalimi kendi kurduğum grupla ve profesyonel müzisyenlerle gerçekleştirme imkanı bulduğum için çok sevinçliyim” dedi.
'Burak Sergen Band' Grubu;  Burak Sergen (solist), Hakan Şavklı (Solo Gitar), Sedat Uğurcan (Ritim Gitar), Uğur Öktem (Bas) , Hakan Pamukçu (Davul) ‘tan oluşuyor.
Burak Sergen Band Grubu’nun sahne alacağı rock dinletisinde, yurt dışından ve Türkiye’den önemli rockçıların klasikleşmiş eserlerine yer verilecek.
‘Rock Project’ gecesinde Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray gibi Anadolu Rock'ının dev isimlerinin şarkılarına yer verecek olan sanatçı; Deep Purple, Pink Floyd, ZZ Top, Nazareth gibi Rock tarihinin gelmiş geçmiş en önemli gruplarının klasikleşmiş eserlerini  de seslendirecek. ‘Rock Project’ adı altında çok özel bir konsept hazırlayan sanatçı, “Eric Clapton’dan, Deep Purple’a Cem Karaca’dan Barış Manço’ya çok özel şarkılara yer vereceğiz. Amacımız ustalara bir selam göndermek.”dedi.

Ünlü sanatçı, ‘Burak Sergen Rock Project’ için özel olarak hazırladığı sözleri kendisine, müziği Hakan Şavklı’ya ait “Başkası” adlı eseri de ilk kez yorumlayacak. 
Editör: TE Bilisim