90'lar fırtınası estirecek

Ünlü şarkıcı Çelik, dinleyicilerin yeni albümünde 90'lı yıllarda kulaklara pelesenk olmuş şarkılarının tadını bulacağını söyledi.

Pop müziğin aykırı sesi Çelik, 19. albümünü 29 Ekim'de Arpej Müzik etiketiyle çıkarmaya hazırlanıyor. Barış Manço tarzı yeni bıyıklarıyla Florya Sahilindeki Galapagos Restaurant'ta sahne alan şarkıcı "Albümde
90. yıllardaki şarkılara çok benzeyen Çelik şarkıları var. İskender Paydaş'la çalıştım. Radyoda bir şarkı çalınca insanlar Çelik şarkısı olacağını biliyor. Her sanatçının en yüksek noktaya çıktığı şarkılar vardır. 'Hercai' şarkısı da benim için öyle oldu. Bu albümde o tatta şarkılar var. Benim en az 10 tane hitim var. Yeni şarkılarımda iyi şarkılar" dedi.

İmaj geçici şarkılar kalıcı

Müzikte zirveyi görmüş bir şarkıcı olarak bulunduğu yerden çok memnun olduğunu söyleyen şarkıcı "Çok mutluyum. Hafta arası bile sahneye çıktığım mekanda. Ülkenin neresine gidersek gidelim sevgi görüyorum.
Huzurlu ve mutluyum. İmaj değişikliği hep oluyor ama asıl hedefim şarkılarımla topluma nefes aldırmak. Onların hüzünlerini, neşelerini paylaşmak" diye konuştu.

"Annem evlenmemi istemiyor"


Buket Saygı'dan boşandıktan sonra nikah masasına oturmayan Çelik "Anneme 'Beni evlendir' diyorum ama annem istemiyor. Ben her evliliğe hazırım. İkinci, üçüncüye hazırım da evlenemiyorum. Allah herkese bana
da huzur ve mutluluk versin" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim