Cenk Eren, Gürcistan’ın Batum şehrindeki Leogrand Hotel’de sahneye çıktı. İki saat sahnede kalan Eren’i yaklaşık 500 kişi dinledi. Türkiye’nin her yöresinden söylediği şarkılarla geceye damgasını vuran Eren, son çıkardığı ‘Tanju Okan Şarkıları’nın yer aldığı albümden parçalarda seslendirdi. Neşeli olan şarkıcı, “Sabaha kadar şarkı söyleyeceğim. Muhteşem bir şehir… Bana buradan bir daire satın alırsanız, 10 defa bedava sahneye çıkarım” diyerek otel yetkililerine takıldı.

Ferdi Özbeğen albümü geliyor
İlk defa Batum’a geldiğini söyleyen Eren, “Müthiş güzel. Yerleşmeye karar verdim. Senenin iki ayını Batum’da geçirebilirim. Avrupa’da birçok defa sahneye çıktım ama ilk defa burada olmak güzel” dedi. Tanju Okan’la hiç tanışmadığını söyleyen Eren, “Kendisiyle hiç tanışmadım. Sahnesini de seyretmemiştim. Türkiye için çok önemli şarkıcısıydı. Bana da onun şarkılarını söylemek nasip oldu. Güzel bir şey olacağını biliyordum ama bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum” diye konuştu. Şarkıcı ayrıca, kasım ayında Ferdi Özbeğen şarkılarını söylediği albümü çıkaracağını belirtti.

Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay gibi olamazlar
Sibel Can, Zara, Berkay ve Serkan Kaya’nın arabesk müziğini hareketlendirmesine Eren, “Hepsi müthiş söylüyorlar ama Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay gibi olamazlar. Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur’dan sonra arasbesk biraz tehlikeli… Halkta karşılık bulmak zor. Ama zoru başarıyorlar albümleri güzel satıyor” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilisim