Ramazan Bayram’ı boyunca birçok ünlü sanatçının konser vereceği Kıbrıs'ta bayram erken başladı. Bayram tatili öncesi Ada'da ilk konser startını Girne Merit Crystal Cove Hotel'de veren Cenk Eren, sahne performansıyla tatile gelen yerli ve yabancı konukları adeta mest etti.

“Bu kötü günlerin geride kalacağı güzel bayramları inşaallah hep birlikte yaşayacağız. Herkese şimdiden mutlu bayramlar" diliyorum diyerek konuklarını selamlayan Cenk Eren, uzun zamandır konser verdiği Merit Crystal Cove Hotel için bir kitap yazmayı düşündüğünü söyledi. Cenk Eren, "Demirbaş gibi, yangında ilk kurtarılacaklardanım. Merit Hotel'le iki senedir birlikte çalışıyoruz. Onlar beni seviyor, ben onları seviyorum" dedi.

Hayranlarının arasında gezerek şarkılarını seslendiren Cenk Eren, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hareketli başlayan performansına ara vermek isteyen Cenk Eren, müsade isteyince konuklarından onay alamadı. "Ne yani burada mı soyunayım?" diyen ve müzisyen arkadaşlarının striptiz müziği ile karşılık verdiği Cenk Eren, "İşte kurt kocayınca böyle kuzuların maskarası oluyor" dedi.

Performansının ikinci bölümün başında ardı ardına türküler seslendiren Cenk Eren, Ankara havalarıyla da tüm misafirleri oynattı. Kasım ayında çıkaracağı "Ferdi Özbeğen Şarkıları" albümünden parçalar seslendiren Cenk Eren, "Rahmetli Ferdi Özbeğen, hem çok iyi arkadaşımdı, hem de çok değerli bir insandı. Gelmiş geçmiş en iyi müzisyenlerdendi. Hadi onu bi alkışlayalım"
diyerek Gülden Karaböcek'in bestelediği "Dilek Taşı"nı seslendirdi.
Editör: TE Bilisim