Ünlü şarkıcı Cenk Eren Kıbrıs'ta sahne aldı

Usta yorumcu Cenk Eren, Merit Crystal Cove Hotel'teki yılın son konserinde, ​geçtiğimiz cuma günü tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda satışa çıkan 'Repertuvar-Ferdi Özbeğen Şarkıları'nda yorumladığı eserlerle, kendisini dinlemeye gelen misafirlere müzik dolu dakikalar yaşattı.

Sanatçı, ‘Repertuvar’ adını verdiği proje albümler çalışmasında geçtiğimiz yıl ilk olarak ‘Tanju Okan Şarkıları’ ile müzik marketlerde yer almıştı. Yılın en iyi proje albümlerinden birine imza atan Cenk Eren, bu albüm sonrasında Kıbrıs Merit Crystal Cove Hotel'de iki yıl boyunca 40 konser verdi.

Cenk Eren, ‘Repertuvar’ albüm serisinde bu kez ‘Ferdi Özbeğen Şarkıları’na da yer verdiği bir çalışma ile sevenlerinin karşısına çıkarak, Merit Crystal Cove Hotel konserlerinin sonuncusunu 9 Aralık Cuma akşamı gerçekleştirdi. Eski şarkılarının yanı sıra yeni albümündeki şarkıları da sahnede ilk kez seslendiren Cenk Eren, O Günler, Kandil, Yok Yok Yalan Deme, Bir Şarkımız Vardı, Dilektaşı, Ağla Halime, Seninle Aşkımız Eski Bir Roman, Söyleyemedim, Büklüm Büklüm, Satmışım Anasını adlı eserleri kendisini dinlemeye gelen misafirlerin alkışları arasınd​a söyledi. ​
Cenk Eren güftesi Ali Tekintüre'ye ait unutulmaz Gülden Karaböcek bestesi "Dilek Taşı" ile sahnede Ferdi Özbeğen'i andı. Sanatçı sözleri Zeki Müren'e, bestesi Selmi Andak'a ait "Kandil" şarkısı ile de uzun süre alkışlandı. Özbeğen, Ferdi Özbeğen'in yanı sıra şarkılara emeği gecen müzisyenleri de anmayı ihmal etmedi.
Editör: TE Bilisim