6-12 yaş grubunda 19 çift minik dans sporcusunun katıldığı yarışmada sergilenen performanslar seyirciler tarafından hayranlıkla izlendi.
Ünlü sanatçı Yonca Evcimik’in sunuculuğunu yaptığı organizasyonda, resmi hakem heyetinin yanısıra; Tan Sağtürk, Deniz Akkaya, Cem Ceminay ve Burçin Orhon artistik jüri üyesi olarak görev yaptılar. 6 ayrı dans kategorisinde yarışan, tamamı lisanslı dans sporcusu olan minikler zarafet ve yetenekleriyle ayakta alkışlandılar.
 Uluslararası başarılarıyla dünya dans tarihine geçen ilk Türk çocuk dansçılar Taha Batu Coşar ve İrem Türkkan’ın sergiledikleri muhteşem dans şovları yetişkinleri bile şaşkına çevirdi.
Birinciliği Eren Özyiğit ve Serenay Kapucuoğlu kazanırken ikinciliği Berkcan Aydoğan ve Duru Karataş çifti üçüncülüğü Kaan Kurukahvecioğlu ve Yağmur Seza Aydın kazandı. Artistik jüri ödülünü ise Orbay Ertürk ve İdil Uyar aldı.
Yonca Evcimik, Türkiye Dans Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş, Marmara Park AVM Genel Müdürü Ozan Canbolat ve koreograf Banu Noyan ile jüri üyeleri tüm çocuklarla birlikte Yonca Evcimik’in “Haydi Sallayalım Dünyayı” adlı şarkısıyla birlikte dans ederek bir dans gününü sonlandırdılar. 

Editör: TE Bilisim