Türk Pop Müziği'nin en başarılı isimlerinden Demet Akalın, Cumartesi akşamı Ankara'da Winner İncek sahnesindeydi.
Ankara'nın en büyük eğlence kompleksi olan Winner İncek'in sahnesinde 2 saat sahnede kalan Demet Akalın, Gülşah Saraçoğlu imzalı fuşya sahne kıyafetiyle de Ankaralıların büyük beğenisini kazandı.
DEMET AKALIN: "SOSYAL MEDYADA BİLEREK HATALI YAZIYORUM!"
Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, "Geçtiğimiz günlerde takipçilerinizden biri hatasız yazdığınız bir paylaşımınızın altına Demet Abla ilk kez hatasız bir cümle kurmuşsun yazmış, gördünüz mü" deyince, "Sosyal medyayı çok fazla kullandığım için kısaltmalar yapıyordum. Baktım buradan yürüyorum ben, artık masus yapmaya başladım. Sinirli olduğum zaman düzgün yazıyorum. Bilin ki düzgün yazdığım zamanlar, en sinirli olduğum zamanlar ya da birini kopyalamışımdır" diyerek kahkaha attı.
"HİRA KARDEŞ İSTEMİYOR! 2 HAFTADIR HERKESİ KISKANMAYA BAŞLADI!"
Geçtiğimiz hafta "Hira isterse bir çocuk daha yaparım" şeklinde konuşan Demet Akalın, konseri öncesi bebek sorularını ise "Hira kardeş istemiyor! Son 1 - 2 haftadır herkesi kıskanmaya başladı. Beni de kıskanmaya başladı babasından. Yanyana gelince sen git demeye başladı, bende çocuk gibi bunu söyleyince aşağı iniyorum, onlar baba kız yukarıda kalıyorlar. Okan bize bakıp 3 yaşındaki kızım ve 4 yaşındaki kızım hadi barışın diyor" şeklinde cevapladı.
"EVLİLİĞİMDE HER ŞEY YOLUNDA!"
Ankara'nın en büyük eğlence kompleksi olan Winner İncek konserine eşi Okan Kurt'la gelen Demet Akalın, "Evliliğimde her şey yolunda. Hiçbir sıkıntımız yok!" dedi.
YILDIZ TİLBE ALBÜMÜNDE "OLSUN MU OLMASIN MI" ŞARKISINI OKUYACAK!
Yıldız Tilbe albümünde "Olsun mu Olmasın mı" şarkısını okuyacağını söyleyen Demet Akalın, "1 buçuk sene önce Yıldız'dan bu şarkıyı kendi albümüm için okudum. Sonra bu proje çıktı, nasılsa okudum yeniden okumam diye düşündüm, ama Selim Çaldıran olmaz dedi, şimdi gidip bir daha okuyacağım" dedi.
DEMET AKALIN: "ALEYNA ÇALKALA'YI OKUMUŞ MUHTEŞEM OKUMUŞ. YENİ NESLİN ŞARKILARIMI OKUMASINI İSTERİM!"
Aleyna Tilki'nin "Çalkala"yı okuduğunu, videosu çok izlendiğini belirten Demet Akalın: "Bana mesaj attı seyrettiniz mi dinlediniz mi diye, muhteşem okumuş gerçekten. Genç neslin şarkılarımı okumasını isterim"
"18'İNDEN SONRA ALEYNA'YI TUTAMAYACAĞIZ!"
Demet Akalın, Aleyna Tilki için cümlelerine şöyle devam etti: "18'inden sonra onu tutamayacakmışız gibi bir his var içimde. Ne halt edicez bilmiyorum. Geleceğin Ajda Pekkan'ı da olabilir, Sezen Aksu'su da olabilir. Çünkü şarkı da yapıyor, bir tane yeni şarkı hediye etti bana yeni albümüm için. Söz ve müzik yeteneği de var. Beni düşünerek yaptığı çok belli, çatlak güzel bir şarkı. Aleyna'da gelecek görüyorum. Edis'i de çok başarılı buluyorum"
Demet Akalın sahnedeyken, saatler 24'ü gösterdikten sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı da ilk kez sahnedeyken kutladı. Winner İncek yönetimi, tüm salona Türk Bayrakları dağıtırken Demet Akalın sahnede 10. yıl marşını büyük bir çoşkuyla, kendisine eşlik eden izleyicisiyle birlikte kutladı.
Editör: TE Bilisim