Demet ‘e Sezen’den telefon…

Çıkardığı tüm albümler ve şarkılarıyla rekorları kıran; “Pırlanta” adını verdiği son albümünün çıkış şarkısı “Ders Olsun” çıktığı gün itibariyle müzik listelerinde 1 numaraya yerleşen Demet Akalın'ın keyfi, Sezen Aksu'dan aldığı tebrik telefonuyla ikiye katlandı.

“Pırlanta” isimli yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan Demet Akalın gördüğü ilgiden çok mutlu. Yine yaza damgasını vuracak şarkılarla sevenlerini selamlayan Akalın için geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu'dan aldığı tebriğin ise ayrı bir yeri var. Albümünü dinledikten sonra Sezen Aksu'nun kendisini aradığını belirten Akalın “Sezen Aksu aradı ve şarkılarımı dinlediğini söyledi. Günaydın Abla'ya bayılmış, albümdeki diğer favorileri de Gölge ve Ders Olsun. Sezen Aksu'dan bunları duymak beni çok mutlu etti" diyerek sevincini takipçileriyle paylaştı.

Yıllardır Sezen Aksu’nun bir şarkısını söylemek istediğini dile getiren Demet Akalın bu hayalini “Pırlanta” albümünde gerçekleştirdiği için de ayrıca büyük bir gurur yaşadığını sözlerine ekledi. Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait "Bekleyemedin
mi?” yi önce telefonda dinlediğini anlatan Akalın " Dinler dinlemez pılımı pırtımı topladım, Sezen Aksu’nun evine koştum. Dizinin dibine oturdum. "Kızım başkasına söz verdim, olmaz!" diyor. "Kendimi üçüncü köprüden atarım" diye tehdit ediyorum... Şarkıyı okuttu bana evinde. Yanıma yaklaştı, "Eyvahhh" dedim... Kolunu gösterdi, "Bu tüyler boşu boşuna diken diken olmaz" dedi. Şarkıyı kaptım. “diyerek anlattı.

Demet Akalın’ın Doğan Music Company etiketiyle çıkardığı “Pırlanta” aldığı sipariş ile Unkapanı’ nın da yüzünü güldürdü.

Editör: TE Bilisim