Girne Rocks Hotel’de sahne alan Bülent Ersoy yeni saç modeli ile dikkat çekti. Şu sıralar Avrupa ve Amerika’da olan gümüş rengini kendi saçlarının yarısına kadar uygulayan ilk sanatçı olan Bülent Ersoy bu modanın da öncüsü oldu.
 
Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Bülent Ersoy, Girne'de iki konser verdi.

Girne Rocks Hotel'de sahneye çıkan Bülent Ersoy, 
her zaman olduğu gibi sahne performansının yanı sıra yeni imajıyla da dikkat çekti. Son zamanlarda sık sık kullandığı perukları ile dikkat çeken sanatçı bu kez de kendi saçlarını yarısına kadar gümüş rengine boyattı. İddialı bir model ile sahneye çıkan sanatçı ilk bakışta “saçlarına ak düşmüş” havası yarattı. Ancak kuaförüne saçlarını kuaförüne yarısına kadar Amerika ve Avrupa'da yeni moda olan beyaza yakın gümüş saç rengine boyatarak bu yeni akımın Türkiye’deki ilk temsilcisi oldu.

Yani saç renginin yanı sıra  turkuaz rengi ipek elbise, mavi makyajıyla da dikkat çeken Diva, alaturka repertuarıyla ve güçlü sesiyle Girne Rocks Hotel’de  unutulmaz bir gece yaşattı. 

Ersoy'un muhteşem performansıyla büyülenen seyirciler ise "Kıbrıs'ta Diva'nın saçına ak düştü"  yorumunu yaptılar. 

İkinci gece ise Ersoy’u dinlemeye gelenler arasında Mesut Yar ve eşi Ferda hanım da vardı. Bülent Ersoy ikinci gece konserinde ise yine turkuaz renk bir başka elbise giydi. Ancak elbise bu kez derin göğüs dekoltesiyle dikkat çekti. 
Editör: TE Bilisim