Doğanay, 2. Albümü “Sır” ile müzikseverlerle buluştu… DK Müzik Prodüksiyon etiketiyle çıkan Albümde, 4 şarkı yer alıyor.
 
‘O yüzden’, ‘İşkence’, ‘Sır’ ve ‘Yansan da güzel’ adlı şarkıların yer aldığı albümde ilk klibini “O Yüzden” adlı slow şarkıya çeken Doğanay, “İstenmeden kalbi kırılan sevgiliye söylenmiş bir pişmanlık şarkısı” diyor.
 
Şarkının klibinde yeğeni genç oyuncu Melis Tüzüngüç’le birlikte kamera karşısına geçen Doğanay “Canım Melis’imle böyle bir hatıramın olması bile benim için bu şarkıyı çok özel kılıyor” diyor.
 
 
Yeni albümünü ortağıyla birlikte kendi müzik firmaları olan DK Müzik Prodüksiyon etiketiyle çıkardığını belirten Doğanay, “Müzik, sektörde belli bir kalıba ve kısır döngüye girmiş durumda. Ortağım ve Hayat Arkadaşım Kerim İzlemek ile kendi inandığımız müziği yapmak için şirketimizi kurduk. Kimsenin yönlendirmesinin müziğimize yansımasını istemedik. Kerim de son derece başarılı bir Piyanist ve  Müzik Adamı. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.
 
Akustik olarak İstanbul Orkestrası’nın eşlik ettiği Doğanay’ın ‘Sır’ adlı albümü tüm dijital platformlarda, Turkcell müzik, itunes, Spotify, ttnet. de bu hafta yayınlanıyor.
Editör: TE Bilisim