Bolomio, kurumsal hayata devam eden üç kadın girişimci tarafından kurulan, düğünlerde yaşanan olumsuz ve zorlu deneyimleri dijitalleştirerek kolaylaştıran bir uygulama. Aplikasyon düğün hazırlığı sırasında yapılacaklar listesinin çok hızlı bir şekilde tamamlanmasına olanak sağlıyor. bolomio’ya web sayfası üzerinden, ücretsiz bir şekilde kayıt olunuyor. Düğünlerde saatlerce süren takı merasimini bir dakikaya indirerek masa masa dolaşma derdine son veren uygulama, geriye kalan tüm vakitlerde bol bol dans etmeye imkan sağlıyor. Üstelik kim ne taktı derdine de son veriyor. bolomio üzerinden gönderilen davetiyelerle lcv stresi de bitiyor. bolomio, düğüne kimlerin katılacağı, kimin hangi masada oturacağı, kimin ne kadar taktığı soruların cevabını da veriyor. Hem gelin ve damadın düğün sürecini kolaylaştırmayı hedefleyen hem de sevdiklerinin yanında olamayan ama onlara iyi dileklerini ve hediyelerini iletmek isteyen davetliler için altınlarını kolayca gönderme imkanı sağlayan bolomio, dijital dünyanın en favori düğün planlayıcısı.

Ücretsiz kayıt olmak yeterli
“bolomio ile etkinlikler dilediğin gibi…” mottosuyla yola çıkan bolomio’ya web sayfası üzerinden, ücretsiz bir şekilde kayıt olunduktan sonra, düğünün; mekanı, saati, davetiye mesajları gibi detaylar ekleniyor.

Bundan sonra bolomio devreye giriyor. İster web sayfası üzerinden ister mobil uygulama üzerinden rehberdeki davetliler sisteme eklenip davetiye Whatsapp, SMS, Facebook gibi tüm kanallarda paylaşılabiliyor.

Davetlilerin ise yapması gereken tek şey linke tıklayarak katılım durumunu belirtmeleri. Böylelikle davete kimlerin katılıp katılamayacağını görerek ekstra bir telefon trafiği yaşamaktan da kurtuluyor.

Hediyeler ihtiyaca uygun ve dijital
Uygulamanın en güzel amaçlarından biri de “ıban” numarasının istenmesi sıkıntısını da ortadan kaldırıyor olması. Kredi kartı ile ‘Dilek Listesinde’ bulunan kategorilere bolomio üzerinden hediye gönderimi yapılabilir hatta etkinlik duvarında hediyelerin paylaşımı da görülebilir.

Tüm fotoğraflar albümde
Düğün sırasında ya da hazırlık sürecindeki tüm fotoğraflara da yine etkinlik sayfasından ulaşılabilir. Her davetli de çektiği fotoğrafları etkinlik sayfası üzerinden paylaşabilir. Üstelik hiçbir zaman silinmediği için de dijital albümümdeki fotoğraflara istenildiği zaman erişilebilir.

Editör: TE Bilisim