Ebru '13,5' atacak!

6 Haziran Çarşamba günü yeni albümünün piyasaya çıkacağını belirten Ebru Gündeş, ‘Çok büyük heyecan içindeyim. 11 şarkımız çok yakında dinleyicileriyle buluşacak. Ben de yaz ayı boyunca kızımla sahne arasında mekik dokuyacağım’ dedi.

Albümünde Aysel Gürel, Onno Tunç, Sezen Aksu ve daha birçok müzisyenin imzasının bulunduğu şarkılar okuduğunu belirten Ebru Gündeş albümünü adını da
‘13.5’ olarak açıkladı. 13 rakamının uğursuzluğuna inanıldığı için albümün adına ‘13’5’ olarak espri kattıklarını belirten sanatçı, 13. Albümünde Ozan Çolakoğlu ve Selim Çaldıran adlı aranjörlerle çalışmış. Basın mensuplarının ince görünmümüne iltifatı üzerine ‘Ben her zaman zayıftım. Sahneye çıkan isimlerin kendilerine bir sorumluluğu var diye düşünüyorum' dedi.

Türk Sanat Müziği okudu


Günay’daki sahnesinde yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Ebru Gündeş, konserine ‘Sabahlar Uzak’, ‘Yandı mı bu Postaneler’ şarkılarıyla başladıktan sonra eski albümlerinde yer alan hit şarkılarıyla konserine devam etti. Sanatçının ‘Benzemez Kimse Sana’, Her Mevsim’, ‘Akşam Oldu’, ‘Mehtaplı Geceler’, ‘Bu Akşam Gün Batarken’ ve ‘Yangın Olur’ ile devam eden Türk Müziği bölümü de büyük alkış aldı.

Ebru Gündeş Günay'da müzik ziyafeti çekti.


Ebru Gündeş, Günay'da muhteşem bir final yaptı. Sanatçı yakında '13,5' adlı yeni albümünü çıkaracak. Albümde Aysel Gürel, Onno Tunç ve Sezen Aksu'dan da şarkılar olacak.
Editör: TE Bilisim