Sahnelerin usta isimlerinden Emel Sayın, yeni yıla sahnede giren isimlerden oldu. Kıbrıs Savoy Ottoman Otel’de sevenleriyle buluşan şarkıcı, yılbaşı gecesinde özel gümüş taşlı, kuyruklu bir tuvalet tercih etti.

Emel Sayın, Yeni Yıl'a Kıbrıs'ta sahnede girdi. Sanatçı gecede mavi boncuk dağıttı.

Sahne öncesinde oldukça heyecanlı olan Sayın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Emel Sayın’ı yeni yılda yeni ve farklı projelerde görebilirsiniz çocuklar” İfadelerini kullanan şarkıcıya 2018’de kırgın olduğu kişilerle buzların eriyip erimeyeceği ima edilerek “ Bu yıl da küslüklerinizi devam ettirecek misiniz?” sorusu yöneltildi. Sayın;” Benim hayatımda kırgınlıklar olabilir ama hep telafi yoluna girerim. Hayatımda küslüklere yer yok. Olmasına da izin vermiyorum. İnşallah bundan sonra da olmasın. Bu durum beni çok rahatsız eder çünkü.” dedi.

Öte yandan, sevenlerine en iyisini sunmak adına fazla titiz olmasından ötürü bir türlü yetiştiremediği albümünü yeni yılda çıkarmayı hedeflediğini belirtti. Sayın’ı sahnede geri sayım yaparken bando ekibi de yalnız bırakmadı. Bando ekibinin sahneye çıkmasıyla mavi boncuk şarkısını söyleyen sanatçı, dinleyicilere de camdan yapılmış özel mavi boncuk dağıttı.

The Savoy Ottoman Palace Hakkında:

The Savoy Ottoman Palace, Kıbrıs’ın gözbebeği Girne’nin merkezinde 12. 500 m2'lik bir alan üzerine kurulmuş olup, her metrekaresinde Osmanlı Saraylarının konfor ve ihtişamı ile ziyaretçilerine hizmet veriyor. Her damak zevkine hitap edebilecek geleneksel Türk mutfağının yanı sıra Dünya mutfağından da eşsiz lezzet sunan restoranları, sağlık kulüpleri, Osmanlı tarzında pub kültürü, alışveriş merkezi ve casinosu ile unutulmayacak bir tatilin kapıları aralıyor.

Görkemli mimarisi ve Osmanlı zevki ile tasarlanan 111 Deluxe konuk odası, 15 Paşa Suit ve 2 Sultan Suit lüks bir anlayışla dekore edilmiş olup, misafirlere en üst seviyede rahatlık sağlayacak şekilde döşenmiştir. Yüksek kalite standartları, geleneksel Osmanlı misafirperverliğinin adeta Girne’de ki adresi Savoy Hotel ziyaretçilerine en iyiyi sunma hedefi ile çalışıyor. Taşıdığı özellikler anlamında The Savoy Ottoman Palace Kıbrıs’ın tek ve ayrıcalıklı oteli olma özelliğini taşıyor.

Editör: TE Bilisim