Cumhuriyet Konseri’nde Emre Aydın Sahne Aldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayında Atatürk Meydanı’nda toplanan on binlerce vatandaş, kortej halinde marşlar söyleyerek Cumhuriyet Parkı’na gitti. Daha sonra park içerisinde bulunan etkinlik alanında Cumhuriyet Konseri başladı. Son yıllarda şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Emre Aydın, vokalistleri ve orkestrasıyla birlikte sahneye çıktı.

Sevilen şarkılarını seslendiren Emre Aydın’a on binlerce müziksever eşlik etti. Konserin sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu halkı adına Emre Aydın’a çiçek takdim etti.
Başkan Baysan yaptığı konuşmada, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramını halkımızın yoğun katılımıyla, böylesine coşkulu bir ortamda kutlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada toplanan büyük kalabalık, cumhuriyeti koruyup daha ileri taşıyacağının en güzel göstergesidir. Cumhuriyet Bayramında böyle güzel bir konser verdiği için Emre Aydın’a da teşekkür ediyorum. Daha nice Cumhuriyet Bayramlarını hep birlikte kutlamayı diliyorum. Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye,” dedi.
Emre Aydın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Çorlu da muhteşem bir konser verdi.
Emre Aydın Cumhuriyet'in 90. Yılında Çorlu'da konser verdi.

Editör: TE Bilisim