"Aşk'a Veda" ilk kez magazinsortie'de...

Sözü ve bestesi Erez Eğilmez’e ait olan Aşk’a Veda adlı müzik çalışmasının aranjörlüğünü ve düzenlemesini senfoni bestecisi üsdat Tuğrul Karataş yaptı. Yapımcılığını Esin Kumral’ın üstlendiği çalışma, Türk Pop müziğinde dinleyenleri 70’li yıllara götüreceğe benziyor.

Geçmişi çağdaştır an Aşk’a Veda şarkısı Erez Eğilmez’in aslında Aşk’a doğum günü hediyesi. Sanat yaşamında birçok başarılı işlere imza atmış gerek yurt içinde gerek yurt dışında bugüne kadar 52 ödüle sahip olan ünlü koreograf Erez Eğilmez yaptığı müzik çalışmalarının sadece radyolar da çalınacağını ve özel gecelerde kendisi tarafından seslendirileceğini belirtiyor. Müziğin evrensel olduğunu belirten Eğilmez hayata bakış açısının Tanrı tarafından insanlara verilmiş en büyük hediye olan sevgi ve aşk tan geçtiğini söylerken müziğin insanları birbirine bağlayan en büyük olgu olduğunu belirtiyor.

Mayıs ayında İstanbul’un en güzel manzarasına sahip olan Cihangir'de ki MEYRA TERAS 'ta basın ve radyolar için tanıtımı ELITE PARTIES gecesi içinde yapılacak olan Aşk’a Veda adlı şarkının seslendirilişi oda orkestrası eşliğinde gerçekleştirilecek. Ve şarkının ilerde özel REMIX çalışmalarını genç dahi yetenek Mustafa Mısır yapacak.

AŞK nedir sorusuna "AŞK Erez Eğilmez’in ruhunu anlamaktır" diyen ünlü koreograf ayrıca mayıs ve haziran ayları içerisinde "Osmanlıdan Günümüze Moda" adlı iki büyük koreografi içeren defileye de imza atacak.

AŞK’A VEDA 'NIN SÖZLERİ

Yorgun rüzgâr kalbimdeki
Bütün seni aldı benden.
İstediğin bu sevgide,
Bana yalnız bir kalp bıraktın.
Söyle sevgi nerde kaldın?
Bu bir veda benden sana
Aşkı anla ey sevgili,
Giden sensiz bir kalp bıraktın.
Ask a veda bir kez daha
Benden kalan son elveda
Yoksun belki anılarda
Benden kalan son hatıra
Alıp giden teninde ki
Kokun bende saklı kaldı
İstediğin bu sevgide
Yok, olmuş bir tatsın sen.

Editör: TE Bilisim