"VICIK VICIK HER ŞEYİ PAYLAŞMAYI SEVMİYORUM"

Temmuz ayında tek konserlik "Alaturka" konsepti için sahneye çıkan Diva, yoğun istek üzerine Sahne Bodrum'da yeniden sahneye çıktı.

3 saat sahne kalan Bülent Ersoy, hem muhteşem sesi ve yorumuyla kulakların pasını sildi hem de kendine özgü esprileriyle kendisini izleyenleri kahkahaya boğdu. İzleyiciler arasında bulunan Sevim Emre, telefonla Orhan Gencebay'ı arayınca Diva ve Orhan Baba sahnede dakikalarca sohbet ettiler. Bülent Ersoy'un kıyafetini modacı Gülşah Saraçoğlu hazırladı.
"BÜLENT LOPEZ GELDİ"
72 KONSER 100 OLDU

Sahne öncesi gazetecilerle sohbet eden Bülent Ersoy'a meşhur kahkasıyla kulisten çıktı ve gazetecilere bronz teni ve kıvırcık saçları nedeniyle espri yaparak "Bülent Lopez geldi" dedi.

72 adet, Nisan 2020'ye kadar sürecek konser anlaşması soruldu. Diva: "Yeni anlaşmalarla o sayı 100 oldu. Dile kolay sanatımdaki 48 senemden sonra Allahıma da şükrediyorum, sevenlerime de teşekkür ediyorum; sevmek sevilmek saygı duyulmak, çok önemli... Dinleyicilerim bana çok güzellikler yaşattılar; bunlar ayak üstü konuşulacak şeyler değil ama madem konuyu açtınız teşekkür etmekten başka söyleyeceğim başka bir şey yok" dedi.
KIYAFETLERİN BÜTÇELERİYLE İLGİLENMİYORUM!
Bülent Ersoy yeni konserleri için hazırlığını ve harcamalarını soran gazetecilere: "Kıyafetlerin bütçeleriyle ilgilenmiyorum, maddi tüm kapılarım açık! Beni sevenlerin karşısına en güzel şekilde çıkmam gerekir. Bana hep zor derler, zor değilim mükemmelliyetçiyim; çünkü dinleyicilerim, izleyicilerim mükemmelin fevkaladesinin de fevkaladesine layık kişiler" dedi.
TUVALETTEN BANYOYA KADAR HER ŞEYİ PAYLAŞIYORLAR!
Diva'ya sosyal medyayı, özellikle İnstagram'ı nasıl kullandığı da soruldu.
Diva: "Ben şimdi tuvaletteyim, biraz sonra banyoya gireceğim diyerek her şeyi paylaşıyorlar. Ben o tarzlarını doğru bulmuyorum. Starların ulaşılmaz olmasını gerektiğinin, bu kadar her şeylerini ortaya dökmemelerinin taraftarıyım. Gökyüzüne baktıkları zaman bile yıldızlar kilometrelerce uzaktadır. Sevmiyorum vıcık vıcık her şeyi paylaşmayı..." yanıtını verdi.

Editör: TE Bilisim