Geçtiğimiz 11 yıl içinde toplam 82.000 km yol yaparak, 5 milyon izleyiciyle buluşan, bu yıl da toplam 16 ilde festival severlerle buluşacak olan Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali’nin Erzurum’daki konseri, 40.000 müzik severin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Fanta, gittiği her şehire eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye’de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos’ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki altıncı konser, Erzurum Kazım Karabekir Stadı Otoparkı’nda gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 40.000 kişi, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.
Kenan Doğulu’dan Hayranına Şapka Jesti

Konseri süresince hem müziği hem de dansçılarının performansıyla izleyiciyi coşturan Kenan Doğulu, “Baş Harfi Ben” şarkısında, “Sen benim başıma gelen en güzel şey” diyerek hayranlarını işaret etti. “Erzurum’a kaçıncı gelişim bilmiyorum ama her seferinde daha güzel oluyorsunuz.” diyerek dinleyicilere teşekkür eden Doğulu, bir dinleyicisinin açtığı “Kenan Abi, şapkayı unutma!” pankartı üzerine, başındaki şapkayı hayranına hediye etti.
Şebnem Ferah, “Çakıl Taşları” Şarkısında Büyük Alkış Aldı

“Çakıl Taşları” parçasının nakarat bölümünü değiştirerek, “Hepiniz için umudum var.” şeklinde seslendiren sanatçı, hayranlarından büyük alkış aldı. Şarkı aralarında dinleyicilerle sohbet eden Şebnem Ferah, “Dostlarım, Erzurum’a gelince ben hep şöyle yapıyorum; pencereyi açıp bu güzel havayı sizlerle soluyorum. Ne kadar güzel bir şehirde yaşıyorsunuz. İyi ki varsınız, çok tatlı ve güzelsiniz” diyerek konserini tamamladı.

Erzurum da gençler müziğe doydu...

Emre Aydın, “Soğuk Odalar” da Sustu, Parçayı Dinleyiciler Okudu

Emre Aydın, “Soğuk Odalar” şarkısında, “Biz Erzurum’a en son geldiğimizde sesiniz çok yüksekti, şimdi sizden daha iyisini duyacağıma inanıyorum.” diyerek, hayranlarına parçanın nakaratını hep bir ağızdan okuttu. Sanatçı konserini tamamlarken, “Erzurum’da olmak büyük keyifti, bizi yalnız bırakmadığınız için ayağınıza sağlık.” diyerek teşekkür etti.
Festival yoluna, 28 Ağustos’ta Malatya Yeni Belediye Şenlik Alanı’nda gerçekleşecek konserle devam edecek.
Kenan Doğulu

Erzurum da coşkulu bir seyirci kitlesi konsere eşlik etti.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

28 AğustosMalatya / Yeni Belediye Şenlik Alanı,
30 AğustosŞanlıurfa / GAP Arena,
1 EylülAdana / Merkez Park,
3 EylülKayseri / Sümer Tesisleri,
5 EylülAnkara / Hipodrom,
7 EylülAntalya / Beach Park,
10 Eylül Konya / M1 Tepe AVM Otoparkı,
12 Eylül Denizli / Pamukkale Üniversitesi
14 Eylülİstanbul / Santralİstanbul.

Editör: TE Bilisim