‘Festival Tadında Tatil’ sloganıyla yola çıkan ve Türkiye’nin en büyük yaz konserleri konseptine imza atan Starlight Resort Hotel’de bayramın ilk günü Fatih Ürek sahne aldı. Geniş repertuvarı ve enerjik sahnesiyle 2 bin kişiyi hop oturtup hop kaldıran Ürek, yüzbinlerce liralık aksesuarlarıyla dikkat çekti.
 
TRENDSETTER ‘FATİH BIEBER’!
 
Konser öncesi, Tanju Babacan imzalı kostümüyle basın mensuplarının karşısına çıkan Fatih Ürek’in Cartier mücevherleri dikkat çekti. Ürek, ilk kez Starlight Resort Hotel'deki konserinde taktığı bu aksesuarlarla, adeta 'Star benim' dedi. Ünlü mücevher markasının ‘Panthere De Cartier’ koleksiyonundan 12 bin 200 dolar değerindeki kolye ve 35 bin 300 dolar değerindeki altın bileklik gecenin en çok konuşulan detayı oldu. Ürek’in bilek ölçüsüne göre Amerika’da üretilen tasarımın aynısı, Kanye West tarafından Kim Kardashian’a hediye edilmiş ve dünya magazin gündemine düşmüştü. Justin Bieber da geçtiğimiz günlerde aynı koleksiyondan bir kolye ile görüntülenmiş ve moda blog'larının gündem maddesi olmuştu.
 
 
FESTİVAL DEVAM EDİYOR…
 
Bayramın birinci günü Fatih Ürek’in start verdiği konserler bayramın ikinci günü İlhan Şeşen, üçüncü günü Funda Arar’la devam edecek. 8 Temmuz gecesi ise Gökhan Tepe Starlight Resort Hotel sahnesinde olacak… Volkan Konak, Funda Arar, İrem Derici, Gökhan Tepe, İlhan Şeşen, Suzan Kardeş ve Emir Ersoy’un sahne alacağı toplam 42 konserlik eğlence maratonu 15 Eylül’e kadar Starlight Resort Hotel’de
Editör: TE Bilisim