Üç ay sürecek olan müzik şöleni “fizy Kış Konserleri”  Berkay ile başladı. Pop müziğin sevilen ismi, geçtiğimiz Cuma gecesi Mall Of İstanbul MOİ Sahne’de sevenleriyle buluştu. Şarkıları, sahne enerjisi ve şovuyla yine unutulmaz bir konsere imza atan Berkay, gece boyunca tüm şarkılarını MOİ Sahne’yi hınca hınç dolduran müzikseverlerle birlikte söyledi.  

Çıkardığı albümlerle müzik listelerini alt üst eden Pop müziğin sevilen ismi Berkay,  fizy’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen ve  organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği   “Fizy Kış Konserleri”  kapsamında,  geçtiğimiz Cuma gecesi  MOİ Sahne’de  İstanbullu müzikseverlerle buluştu.
GÖRSEL ŞOVLAR GECEYE DAMGA VURDU!
Görsel şovların damgasını vurduğu konser için özel bir repertuar hazırlayan Berkay, sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı.
Konsere hit şarkısı “İzmirli” ile başlayan Berkay, gece boyunca dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra;  “Arabest” albümünde yer alan unutulmaz şarkılara da yer verdi.
MOİ Sahne’yi hınca hınç dolduran ve konser boyunca tüm şarkılarına eşlik eden sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Berkay “Bu gecenin çok keyifli geçeceğine inanıyordum; ama sizlerin coşkusu ve enerjisi sayesinde muhteşem oldu.” dedi.
“KONSERLERİMİ İPTAL ETMEYECEĞİM!”
Berkay, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ülkemizin son zamanlarda çok zor günler geçirdiğini belirten Berkay, ülkemizin huzurunun bozulmasını istemediğini  ve hiçbir şekilde konserlerini iptal etmeyeceğini söyledi.
Baba olmaya hazırlanan sanatçı,  “Önümüzdeki haftalarda bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz.Allah herkese anne-baba olmayı nasip etsin” dedi.
Editör: TE Bilisim