Eğlenceli ve enerji yüklü sahne performansı ile yeni albümü yayınlandıktan sonra Türkiye’nin dört bir yanında hiç ara vermeden konserler veren Gökçe, İstanbul seyircisine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
 
Albümünden en son hiti “Ne Yapardım” ile yine müzik listelerinin zirvesini zorlayan Gökçe, popüler şarkılarının haricinde sürpriz coverlar ve dinleyicilerinin içini kaynatan Balkan şarkılarının da yer aldığı, geniş sahne repertuarıyla orijinal bir sahne şovuna imza atmak için sabırsızlanıyor.

 
Gökçe

“Böğürtlenli Reçel” ve “Beş Kuruş Yok” isimli albümlerinin ardından yayınlanan, dokuz şarkı bir remix olmak üzere toplam on şarkının yer aldığı “KAKTÜS ÇİÇEĞİ” konserlerin birbirini takip ettiği yoğun bir dönemde Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde, The Kulube ve Babajim stüdyolarında kaydedildi. Şarkıların düzenleme ve mixleri Alen Konakoğlu tarafından yapılırken, masteringi ise Michael Zimmerling yaptı.
 
Gökçe

Balkan müziğinin karakterini yansıtan, r&b, etnik ve pop rockı kendine özgü bir tarzda birleştiren bu albümde yine diğerlerinde olduğu gibi Gökçe’nin müzik ve sözleri yer alıyor. 70’ler tadında günümüz soundlarının kullanıldığı ve dinamik yapılı şarkıların ağırlıkta olduğu albümü Gökçe; samimi ve retro olarak tanımlıyor.
 
Albümde “Kıskanırım Seni Ben” isimli Türk sanat müziği klasiğini kendi tarzında yeniden yorumlayan Gökçe’nin diğer bir sürprizi de Miss Platnum’um “Mercedes Benz” şarkısının Gökçe’nin tarafından Türkçe sözler yazılarak yorumlanması.
 
Tarih: 13 Nisan Cuma
Saat: 22:00
Yer: Cilinic Live Music Club
Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atif Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. 1/4 Beyoğlu
Editör: TE Bilisim