Kelebeğin hikayesi "bir hayatta kalma" hikayesidir.

Bütün zorluklara ve sayılarını azaltan düşmanlarına rağmen, savunmasız görünen bu muhteşem canlıların yumurtadan çıkmalarından itibaren gösterdikleri hayatta kalma mücadelesinin ödülü, renkli bir uçuşla geçen kısacık birkaç gün ya da bir kaç ay:((((

Yönetmen İmre Haydaroğlu'nun bir kelebeğin ömrü ile anlattığı bu aşk hikayesi, Göksel Tan'ın "Kelebek" adlı single çalışmasının ilk klibi. Beykoz Kelebek çiftliğinde çekilen bu klipte, bir kelebeğin ömründen yola çıktık ve İmre Haydaroğlu'nun iyimserliği ile, kelebeğimizi 4 mevsim yaşatabildik.

Göksel Tan kimdir?

Bandırma doğumlu , müziğe lise yıllarında başladı.
Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi, ardından Amerika'da Uluslararası Ticaret okudu.
Göksel Tan Amerika'da eğitimini sürdürürken, müzik çalışmalarına hiç ara vermedi. Vokal Teknikleri, Teorik ve Pratik Müzik Eğitimi, Müzik Tarihi, Broadway Müzikalleri gibi dallarda da eğitimler aldı.

Amerika’da bulunduğu bu dönemde, birçok ülkenin genç sanatçıları ile birlikte çalışma imkanı buldu. Ülkeye geri dönüşünde müzik çalışmalarına devam eden sanatçı, hem albüm projesine hem de müzik eğitimine devam etti.

Göksel Tan Türkiye'ye döndüğünde, birikimlerini profesyonelliğe dökmeye karar verdi ve bir yıllık çalışmanın ardından, 2. single çalışması olan “kelebek”i yaptı..
Süpervizörlüğünü Ceyhun Cesur'un üstlendiği, sözü Sadettin Dayıoğlu, müziği Sonay Yağız ve düzenlemesi Berkay Şenol'a ait "Kelebek" , 3 adım müzik yapım etiketi ile tüm digital ortamlarda, müzik kanallarında ve radyolarda...
Editör: TE Bilisim