Fantazi müziğin güçlü sesi Kenan Aslan, söz ve müzigi İhsan Noyan'a ait olan ikinci yeni albümü 'Dillere Destan', Medya Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. İlk albümü 'Derman Ol'u 2007 yılında çıkaran sanatçı, o dönemde büyük bir çıkış yaparak müzikseverlerin gönlünde taht kurmuştu. Aslan, 10 şarkıdan oluşan yeni albümünde, sözleri Ali Manmaraşlı'ya, müziği Mehmet Aslan'a ait olan 'Tövbe' adlı ‘İlâhi’ esere de yer verdi. Son çalışmasında Tual'in yıllar önce seslendirdiği, ünlü müzik adamı İskender Türsen'e ait olan 'Kasım' adlı şarkısını da okudu. Albümün ilk klibini ‘Kasım’a ikinci klibini ise müziği Fikret Sebas'a, sözleri sanatçının kendisine ait olan 'Bekletmeden Gel' şarkısına çekti.

   'Dillere Destan'la oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Kenan Aslan, "İkinci albümüm benim gözbebeğim. Çünkü hep daha iyisi olsun diye üç yıldır ekibimle çalışıyorum. Sevenlerim çok severek dinleyecek ve herkes kendinden bir şeyler bulacak. Kısacası bugüne kadar yakınlarımdan hep olumlu, güzel sözler duydum ancak, benim için önemli olan dinleyici. Dolayısıyla 'Dillere Destan'ın sadece albüm ismi olarak değil, şarkılarımın tüm dinleyici tarafından dillere destan olmasını istiyorum. Ayrıca Tual’in de seslendirdiği 'Kasım' şarkım şimdiden sosyal medyada dinlenme rekoru kırdı. Bu da benim açımdan oldukça sevindirici" dedi.
Özel hayatıyla gündeme gelmek istemeyen Kenan Aslan, “Sevenlerimin karşısına müziğimle, yani işimle çıkmak istiyorum. Bu camianın yabancısı değilim, kim ne yaparsa yapsın herkese saygı duyuyorum ama benim duruşum müzik ve her zaman da müzik olacak” diye sözlerine ekledi.



Editör: TE Bilisim