Grammy ödüllü parti ikonu Dans Müziği'nin efsanevi ismi, Roger Sanchez ilk kez Ankara'ya geliyor. 5 Mayıs'ta Anadolu Hotel Downtown Convention Center'de gerçekleştirilecek etkinlikte müzik ziyafeti yaşanacak.


Başta Amerika ve Avrupa olmak üzere dünya dans müzik sahnelerinde 80’lerden günümüze kadar kariyerinin en tepesinde kalmayı başaran,çıkardığı tüm albümleriyle eğlencenin kalbi İbiza ve dünyanın en önemli klüplerini fırtına gibi kasıp kavuran party ikonu Grammy ödüllü Dj / Prodüktör Roger Sanchez yoğun ilgi üzerine 5 MAYIS CUMA gecesi B&F partileri kapsamında Anadolu Hotel Downtown Convention Center ile ilk kez Ankara'da.

David Vendetta, Inna , Eva Simons, Shantel gibi dans müziğinin efsane isimlerini ülkemizdeki hayranlarıyla buluşturan B&F bu kez de super star Roger Sanchez’i Dj kabininde konuk ederek parti ateşini şehirde canlı tutmaya devam ediyor.

Roger Sanchez'e host edecek isimler ise Elektronik müziğin Türkiye'deki duayenlerinden Dj Sertaç Kaya ve ülkemizin son dönemdeki en iyi DJ'lerinden Anıl Kayahan olacak..

Starting set by ANIL KAYAHAN
Closing set by SERTAC KAYA 

Sınırlı sayıda biletin satışa sunulacağı bol müzik, bol dans ve bol eğlenceli bu gecede yerinizi mutlaka şimdiden ayırtın. 



İndirimli Biletler : 70 TL
Kapı Satış: 100 TL 
(Biletlere 1 içecek dahildir)


www.efsanedjler.com
www.bnfinternational.com

Editör: TE Bilisim