Hülya Açıkgöz'ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak'daki LaPlaj'da eşi Ozan Çolakoğlu ile beraber sahne alan Gülşen, sevenlerine unutamayacakları saatler yaşattı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülşen, "Ozan çok iyi bir baba. Çocuğumuzla çok ilgileniyor. Kilo vermenin formülü çocuğunuza kendiniz bakmanız ve 24 saat ayakta olmanız. İnanılmaz bir efor sarf ediyorsunuz ve kilo kalmıyor. Annelere tavsiyem çocuklarına kendileri baksınlar." dedi.

GÜLŞEN'DEN HADİSE'YE

"HOŞGELDİN ŞAMPİYON"
Sürpriz yaparak dinlemeye gelen Hadise'ye, "Hoşgeldin Şampiyon. Şampiyon belli yapacak bir şey yok. Ben bir sanatçıyı dinlemeye gittiğimde sahneye çıkmak istemiyorum. Bildiğim kadarıyla sen de böylesin. Hadise'yi dinlemek için Cumartesi günü LaPlaj'a gelin Hadise sahnede olacak" diyen Gülşen, kendisine yazdığı Hadise'nin büyük beğeni kazanan şarkısı "Süpermen"i Ozan Çolakoğlu'ndan çalmasını rica etti.

Bunun üzerine Hadise de Gülşen'i yalnız bırakmayarak sahneye çıktı. Hadise Süpermen'i seslendirdikten sonra, "Biz de kompleks yok. Böyle 2 kadın sahneye çıkar şarkımızı söyleriz. İkimiz de komplekssiziz." dedi.

Hadise Gülşen’i ablası Hülya Açıkgöz, annesi Gülnihal Açıkgöz ve kız kardeşi Derya Açıkgöz ile beraber izledi.

Editör: TE Bilisim