Hadise ablası Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’ndaki LaPlaj’da sevenleriyle buluştu. 1,5 saati aşkın bir süre sahnede kalan Hadise; danslarıyla, şarkılarıyla ve esprileriyle LaPlaj misafirlerine unutamayacakları bir konser yaşattı.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise, “Artık ilişkiler de, evlilikler de daha zor sanki. Kolay bir kadın değilim ve kolay olmak da zorunda değilim. Hiçbir kadın kolay olmak zorunda değil. Bütün kadınlara benden bir cümle olsun bu. Kolay değilim, ne istediğimi ve ne istemediğimi çok iyi biliyorum. Ona göre de tercihlerimi yapıyorum ve hayatımı yaşıyorum. Bu tabii ki hep benim dediğim olacak demek değil. Herkes ilişkide haddini bilmeli bence. Ben tercihlerimi biliyorum ve ona göre yaşamayı seviyorum.” dedi.

Hadise “Evlilik sizi korkutuyor mu?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Evlilik beni korkutmuyor. Ben korkmam. Evlilik benden korksun.”

Geçtiğimiz hafta LaPlaj’da sahne alan Gülşen ve Demet Akalın’ı izlemeye gelmesiyle ilgili olarak gelen soruyu ise Hadise şu şekilde yanıtladı: “Birbirimize destek olmalıyız bence. Bu yıl herkes albüm çıkardı. Rekabet tabii ki de var ve olmalı da ama önemli olan birbirimizi desteklememiz. Hepimiz bu işten paramızı kazanıyoruz. Gülşen de, Demet de çok sevdiğim sanatçı dostlarım. İkisi de kendi dallarında çok başarılılar. Onları izlemek, desteklemek bence güzel bir şey. Birbirimize laf sokmak falan bunlar benim tarzım değil. Beni seveni severim, bu kadar basit. Bu yıl LaPlaj’da Gülşen, Demet ve ben varım. Önümüzdeki yıl başka isimler de eklenebilir.”

Kısa bir süre önce piyasaya çıkardığı albümü “Şampiyon”a gelen tepkiler konusunda ise Hadise, “Şampiyon’a tepkiler çok güzel. Tabii ki her şarkıyı herkes sevecek diye bir kural yok. Albümle ilgili muhteşem yorumlar alıyorum. En sevdiğim, örnek aldığım büyük isimlerden Sibel Can olsun, Ebru Gündeş olsun, Yıldız Tilbe olsun destek mesajları almak, sosyal medyadan beni desteklemeleri büyük bir gurur. Sibel “Aşk Dediğin”e bayılmış. Yıldız Tilbe aradı ‘Hadise bomba bir albüm yapmışsın.’ dedi. Özellikle “Rezerve” ve “Sıfır Tolerans”a bayılmış. Ebru zaten bütün şarkıları önceden biliyordu. Örnek aldığım isimlerin beni beğenmesi benim için en büyük ödül.” dedi.

Son günlerde Türkiye’nin yeniden Eurovision’a katılma ihtimaliyle ilgili olarak düşünceleri sorulan Hadise, şunları söyledi: “Eurovision çok önemli bir konu. 2009’da katılmıştım ve sonra ülke olarak çekildik. Anlıyorum bunu çünkü puanlama sistemi hepimizi çok rahatsız etti. Tekrar katılma kararı alınırsa seve seve tekrar ülkemi temsil etmek isterim çünkü orası bambaşka bir dünya. Orada çok iyi bir ekiple yürümeniz gerekiyor. 2009’da çok iyi hatırlıyorum o kadar çok ülke gezdik ki ve çok zor sorular geldiği de oldu. Elimden geldiğince ülkemi en iyi şekilde temsil ettim. Teklif gelirse seve seve yeniden ülkemi temsil etmek isterim.”

Editör: TE Bilisim