Uludağ’da dün açılışı gerçekleşen Türkiye’nin en büyük gençlik festivali Whitefest, ikinci gününü de bol müzik ve çeşitli aktivitelerle geride bıraktı. TikTok ana sponsorluğunda ve Yapı Kredi marka iş birliğiyle gerçekleşen festivalde Hande Yener sahnesiyle gecenin geç saatlerine kadar eğlence dolu anlar yaşattı.
Binlerce kişinin akınına uğrayan festivalde Bayram Özcan ve Murat Tokuz’un performansıyla başlayan eğlence, yerini Çağlar Fidan, Kerimcan Durmaz ve Percussion Tai’ye bıraktı. Gün boyu birçok oyun ve aktivitelerle keyifli vakit geçiren katılımcılar gece de Hande Yener’in şarkıları ve şovlarıyla coştu.
HANDE YENER KIŞ SPORLARIYLA ARASINA MESAFE KOYDU...
Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Hande Yener, samimi cevaplarıyla dikkat çekti. Kayak sporunun kendisi için olukça riskli olduğunu dile getiren Yener, ''Düşüp sakatlanmam söz konusu olursa olası bir etkinlik iptalini mecburi kılabilir. Bu sebeple bu tip sporlardan uzak duruyorum.'' kış sporları ile arasına mesafe koyduğunu söyledi. Türkiye'nin en büyük gençlik festivalinde sahne alacak olamanın kendisini oldukça heyecanlandırdığını da dile getiren başarılı popçu, ''Hala böylesine önemli etkinlikerde sahne alabiliyor olmam her kuşağa hitap ettiğimi gösterir. Nesiller değişiyor ancak kendini yenileyebilenler ve kuşaklara ayak uydurabilenler başarılı olmaya devam ediyor. ''Yalanın Batsın''daki Hande'yi yeni nesiller yemez. Sürekli kendimizi geliştirmemiz ve tazelenmemiz gerekiyor. Eğer bunu yapamazsanız tutunamıyorsunuz.'' sözleri ile ilginç bir tespitte bulundu.
 
BEST OF DEMEK BEN BİTTİM DEMEK...
 
"BEST OF HANDE YENER" 30 YIL SONRAKİ EMEKLİLİK PROJEM
 
''Yeni nesillerin bu talepleri bir Hande Yener Best Of albümünü getirir mi?'' sorusuna ''Henüz Best Of yapacak kadar yaşlanmadım. Belki bir otuz yıl sonra düşünebilirim. Best Of demek eskilerimi pişirip sunuyorum, artık üretemiyorum, ben bittim demek. Bu sebepten ki; bu tarz bir albüm benim için emeklilik ikramiyesi olur. Uzun yıllar yeni şeyler üretip yeni tarzlar denemek istiyorum.'' yanıtını vererek yeni başlayacak bir olası bir polemiğinde fitilini ateşleyen Hande Yener, oyuncuların magazin muhabirleri ile köşe kapmaca oynaması doğrultusundaki açıklamalarının arkasında olduğunu dile getirdi. ''Yine söylüyorum. Magazin mısır patlağı gibi bir şey. Herkes yemem der ancak ortaya koyarsanız herkes bir avuç alır. Sokakta beni gördüklerinde eğer ki elimle kamerayı kapatmaya çalışıyorsam bu evdeki izleyiciye yapılmış bir harekettir. Onlara biraz ayıp etmiş hissederim kendimi. En azından ben böyle düşünüyorum. Bilemiyorum. Takdir izleyicinin ve halkın.'' diyerek tezini bir kez daha savunan Yener, özellikle oyuncuların bu bağlamda biraz daha duyarlı olmasını beklediğini söyledi.

 
KLİPTEKİ KOSTÜMÜYLE WHİTEFEST SAHNESİNDE...
 
Röportajın ardından basın mensupları ile vedalaşarak sahnenin yolunu tutan başarılı popçu, dillere pelesenk olan şarkıları ile etkinlik alanını dolduran yüzlerce hayranını coşturdu. İki saatlik performansı süresince sahnede adım atmadık yer bırakmayan Hande Yener, enerji ile gençlere taş çıkardı. Whitefest ziyaretçilerine bir de sürpriz yapan güzel sanatçı sahneye yeni klibinde kullandığı siyah kıyafeti il çıkarak herkesi şaşırtmayı başardı.
 
Konserin ardından eğlence after partide Alya ve Cihat Uğurel’in performanslarıyla son buldu.

Editör: TE Bilisim