Önceki gece Bvs group’a ait Ataköy marinada bulunan Nossa Costa’da Türk Halk müziğinin sevilen ismi Hasan Yıldırım sahne aldı.
 
Programına yeni albümünden şarkılar ile başlayan Yıldırım, ‘’ Nossa Costa’da sahne almak benim için çok heyecan verici, zaten BVS Group işletmelerinden başka bir yerde sahne almıyorum.. Ne güzel bu gecede her yanım sevenlerim ile dolu, hoş geldiniz’’ dedi.
 
‘’ Türküsüz hayat yaşanmaz!’’ diyerek  çok sevilen sayısız türküyü seslendiren Hasan Yıldırım, Türk Halk Müziği’nin yanı sıra, arabesk ve fantezi şarkılar da söyledi. Konuklarına ülkemizin tüm yörelerini adım adım gezdiren başarılı türkücü ara vermeden 3 saat sahnede kaldı.
 
İstek yapılmasına fırsat vermeden, istenilecek tüm şarkıları konuklardan önce seslendiren sanatçı her gönüle hitap ettiği için ayakta alkışlandı. Programını müsaade alarak, ”Sizler kıymetli misafirlerim izniniz olursa programı bitiriyorum” hitabı ile sonlandıran Hasan Yıldırım büyük alkış aldı.

Hasan Yıldırım Ataköy Marina'da ki programında sevilen şarkılarını söyledi. Ünlü şarkıcı "Her yanım sevenlerimle dolu" dolu diyerek en damar arabesk eserleri seslendirdi.
Editör: TE Bilisim