Son zamanlarda güçlü sesiyle kendinden sık sık söz ettirmeye başlayan Derya Bedavacı, konserine usta sanatçı Müslüm Gürses’in sevilen parçalarından “Küskünüm” ile başladı. Kendisini dinlemeye gelen arasında yer alan ünlü sanatçı Hakan Altun hakkında "Hakan abide burada ondan öğrendiğim çok şey var. Her zaman bana her konuda çok yardımcı oldu. Allah onu başımdan eksik etmesin” sözleriyle Altun'a seslendi. Öte yandan Bedavacı'yı izlemeye gelenler arasında ünlü türkücü Ferman Toprak eşi Hilal ve kızları Miray-Melisa vardı.

Ferman Toprak, Bedavacı'yı yalnız bırakmadı.

Programınına ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’yle devam eden güzel şarkıcı, “Yıllardır sahnede beraber olma hayalini kurduğum biri vardı. O kişi Hüsnü Şenlendirici'ydi şükürler olsun ki hayallerim gerçek oldu ve bugün aynı sahnede birlikteyiz" diyerek Şenlendirici’ye olan sevgisi dile getirdi.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ-DERYA BEDAVACI-HAKAN ALTUN

Konserinin sonlarına doğru Hakan Altun'u sahneye davet eden başarılı şarkıcı, beraber "Kavuşmalıyız" şarkısını söyleyerek düet yaptılar. Altun'un ardından Ferman Toprak'ı sahneye davet eden Derya Bedavacı "Hayatı Tespih Yapmışım" türküsünü beraber seslendirdiler.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan başarılı şarkıcı, muhteşem performansıyla parmak ısırttı. Programına "Yıllanmış Eşya" şarkısıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Editör: TE Bilisim