Sahne performansı ve beyefendi kişiliğiyle dikkat çeken genç sanatçı, söz ve müziğin kendisine ait olduğu “Vuslat Hayalleri” adlı şarkısının ilgi görmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söylüyor.
Yıldırım “ Kısa sürede ses getiren bu şarkıyı ekibimle birlikte gecemizi gündüzüme katarak hazırladık. Sevenlerim tarafından ilgi görmesi, dijital müzik platformları ve tüm dijital platformlarda aramalarda ilk sırada yer alması benim için gurur verici. Emeği geçen herkese ve müzikseverlere sonsuz teşekkürler ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getiriyor.


Canı yanan aşıkların ruhunu okşayan  eser; müziği, sözleri ve sanatçının yumuşak ses tınısı ve yorumu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlhami Yıldırım en kısa zamanda bu yeni şarkısına bir  klip çekerek taçlandıracağını söylemeden edemiyor.
Yıldırım, önceki albümlerinde söz müziği Hakan Altun’ a ait olan “ Son Sözüm” isimli eserdeki yorumu ve İtalya’ nın güzellik kraliçesi Alessandra Monno ile çektiği kliple tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Genç sanatçı son eseri ile yine kendinden emin adımlarla Müzik piyasasında gelecek vaat eden halini ve yerini sağlamlaştırıyor.

Editör: TE Bilisim