'Senin Hastan’ adını verdiği şarkısıyla büyük beğeni toplayan İrem Derici kendi YouTube kanalı için 9 yıldır beraber çalıştığı menajeri ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras ‘ın bugüne kadar kendisine kimsenin sormadığı soruları cevapladı.

İrem Derici ‘nin Özgür Aras ‘ın sorularına verdiği eğlenceli ve samimi cevapları çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

-Son duyduğun dedikodu?

Cem Yılmaz... Son ilişkisinin bitmesi yeni birinin başlaması. Bir sonraki hayatımda Cem Yılmaz olmak istiyorum çok da yakın hissediyorum kendimi. Hoşlandığım insanı bağlarım kendime. O karizma başka bir şey ama Cem Bey kadar aktif kullanamıyorum. Benimde kendime göre utangaçlığım var.

-Tek bir özür hakkınız olsa kimden dilerdin?

Sadece annemden dilerdim. Annemi üzdüğüm her gün için ondan özür dilerdim. Çünkü beni yetiştirmek çok zor bir şeydi mahvoldu kadın. Onun dışında kimseden dilemem millet benden dilesin ben isteyerek yaşıyorum.

-20 saniyede bir şeyin reklamını yap.

Kendi reklamımı yapıyorum. Çok yetenekli mükemmel sesi var. Çok iyi eğitimli çok iyi olduğu başka şeylerde var ama bunu burada söyleyemem (gülüyor) Bu kadını al gençleşirsin para kazanırsın.

-Tanrı içinizde dışınızda mı?

İçimizde dışımızda da her yerde.

-Seni anlatan şarkı

Sezen Aksu ‘nun “Yanmışım Sönmüşüm Ben” Yaşamak dediğin üç beş kısa andan ibaret. Ben istediğim gibi yaşıyorum kim ne düşünür diye düşünmüyorum ben öldükten sonra insanlar ağıt yakmasın gülsünler istiyorum. Geri zekâlı karı şurada da şunu yapmıştı desinler. Kimse ağlamasınlar.

-Bir mektup yazma hakkın olsa kine ve ne yazardın?

Eski sevgililerimden birine yazardım. Her şey çok güzel giderken sapıtıp kendi problemlerimin derdine düşüp güzel giden ilişkiyi mahvettiğim için özür dilerdim. Bir daha bırak bu kadar güzel bir şeyi yaşamayı yarısı kadar güzel bir şey yaşayamayacağı için.

-Mecbur kalsanız insan eti yer misiniz?

Yerim. Kendi etimle başlarım. Bilmiyorum. Üç yıl anoksiya gezdim bilmiyorum. Büyük konuşmayım herhalde açlıktan yerim.

-Neyinizle anılacaksınız?

Madiliklerimle. Dobralığımla. Kimi argo konuşuyor diyor. Hayır ben 8 yıldır çizgimi hiç bozmadım. Hala aynıyım muhtemelen açık sözlülüğümle hatırlanacağım. Bir de şarkılarımla.

-Meleklere inanır mısın?

İnanırım. Koruyor kolluyorlar bizi. Depremde 3 yaşında kız depremden iki gün sonra çıkıyor. Melekler koruyor…

-Birini öldürebilir misin?

Yine büyük konuşmayım yok öldüremem.

-Nerede olmak isterdiniz?

Para dolu havuzda. Yalan söylemem.

-Hayatta ne yapmazsın?

Kul hakkı yemem. Birini kırmış üzmüş olabilirim ama bilerek isteyerek yapmam.

-Asla duyulmayacağını bilsen ne suç işlerdin?

Hırsızlık yapardım. Merkez bankasını soyardım. İnsan kaçırmak suçsa eski sevgililerimi kaçırırdım. Bir eve yada odaya tıkardım. Asla hayata dönemeyecekler. Orada yemeklerini sularını verirdim. Orada kalsınlar, orada yaşasınlar, orada hayatları bitsin. Bir daha sosyal hayata karışamasınlar. Ben unutmuş olsam da onlarla ilişkim çoktan bitmiş olsa da magazinde bir hatunu kollarına taktıklarında ben kuduruyorum. Hayatlarını benimle bitirmiş olmalılar. En güzel hatunları bulup kollarına takıyorlar. Ben kuduruyorum… Halk arasına çıkmasınlar bende kalsınlar…

Editör: TE Bilisim