Işıl Yücesoy, 35 yıl aradan sonra bayram sonrası, müzikseverlerle buluşacak 'Zamansız' albümünün ilk klibini 'Büyümedim' adlı şarkıya çekti.

35 yıl aradan sonra yeniden albüm yapan Işıl Yücesoy, albümsüz geçen bu süre içerisinde oyunculukta gösterdiği başarıyı “Zamansız” adını verdiği yeni albümüyle kalpleri tekrar fethetmeye hazırlanıyor.

Işıl Yücesoy, bu albüm için özel bestelenen ‘Büyümedim’ çıkış şarkısına geçtiğimiz gün son zamanların gözde klip yönetmeni Gökhan Özdemir yönetiminde Üsküdar’da ki Plato’da klip çekti.

Sözleri Sadettin Dayıoğlu bestesi Sonay Yağız’a ait olan düzenlemesini Tansel Doğanay’ın yaptığı şarkıda Türkiye tango dans ikincileri Ceren Öztunç ve Serdar Ömer danslarıyla eşlik ettiği klipte Ferit Çetinkaya görüntü yönetmenliği yaptı.

Ossi Müzik etiketiyle bayramdan sonra çıkacak albüm Işıl Yücesoy hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. 10 şarkının yer aldığı albümünde zamansız şarkılara, zamansız sesiyle, zamanlara sığmayan kalbiyle yeniden hayat veren Işıl Yücesoy’a Cenk Eren, Yeşim Salkım ve Çağan Irmak düet yaparak eşlik etti.
Editör: TE Bilisim