Türkiye'nin en özel kadın seslerinden biri olan Işın Karaca, 2016 yılına damga vuracak hitlerlerinin ilki GÜZELİM ile yaza start verdi

Işın Karaca, daha önce Mısırlı şarkıcı Yara tarafından Maghroum ismi ile yayımlanan şarkının türkçe versiyonu Güzelim ile 17 Haziran Cuma günü müzik severlerle buluştu.
Son derece eğlenceli olan şarkının müziği Jean Marie Riachi tarafından bestelenmiş olup, türkçe sözleri Işın KaracaFatih ErtürSefa Chesmeberah ve Tuğrul Odabaş tarafından yazıldı.

Güzelim'in düzenlemesinde ise Işın Karaca'nın kardeşi, prodüktörü ve aynı zamanda menajeri Akın Büyükkaraca ve Firuz İsmailov imzası bulunuyor.

Avrupa Müzik markasıyla Haziran ayında "Güzelim", Eylül ayında da "Aşk" isimli şarkıları yayımlayacak olan Işın Karaca, 15.Aralık. 2016da Eyvallah isimli albümünü sevenleriyle buluşturmak için yoğun konser temposundan arta kalan zamanlarında ekibi ile aralıksız stüdyoda çalışmalarını sürdürüyor.
Işın Karaca 'Güzelim' ile ilk kez Avrupa Müzik markasıyla karşınızda. Bugün Beykoz Kundura Fabrikasının çatısında Mustafa Özen yönetmenliğinde çekilen, şarkının kendisi gibi eğlenceli video klibi de önümüzdeki hafta itibarıyla tüm müzik kanallarında.
Editör: TE Bilisim