Murat Boz, Axis İstanbul açılışına özel kutlamalar kapsamında sahne aldığı organizasyonda on binlerce hayranını coşturdu. Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa metro istasyonunun hemen yanında bulunan Axis İstanbul Alışveriş Merkezi’nin açılış etkinlikleri çerçevesinde Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Murat Boz sahne aldı.
 
Yaklaşık 2 saat konser veren Murat Boz’un hayranları ise konser alanını hınca hınç doldurdu. Sanatçının yeni albümü ve dillere düşen şarkılarından oluşan repertuarı ile coşturduğu binlerce hayranı onu daha yakından izleyebilmek için alana sığmadı, yakınlardaki metro üst geçidi ve merdivenleri dahi doldurdu.
 
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser boyunca aralıksız performansı ile izleyenleri büyüleyen şarkıcı, ikinci klibi için de hayranlarına müjdeyi sahneden verdi.
 
4 Haziran Cumartesi akşamı, hem yeni albümünde bulunan hem de hafızalarda yer eden şarkılarını seslendiren Murat Boz sahne performansıyla 30 bin hayranına unutulmaz anlar yaşattı. Murat Boz birbirinden hareketli şarkılarıyla hayranlarını coştururken, “Siz alkışlayın ben oynanayım” dedi. Bunun üzerine sevenleri Boz’un dansına alkışlarıyla eşlik etti.
 
 
Axis İstanbul merkezi konumu ile yanı başınızda…
 
Axis İstanbul, geçmişin gelecekle birleştiği, tarihi yarımadanın yanı başında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. Aksaray-Havaalanı metrosu, Topkapı-Habibler tramvay hattı ve çevresindeki ana yollar ile bulvarların tam arasında oluşturduğu geçiş aksında bulunuyor. Vatan Caddesi üzerindeki anıt mezarın karşısında yer alan Axis İstanbul ayrıca Bayrampaşa metro istasyonunun ve Demirkapı tramvay durağının da hemen yanında,  son derece kolay ulaşılabilir bir konumda bulunuyor. Axis İstanbul’a doğrudan giriş yapmak da mümkün. Axis İstanbul, merkezi konumu ile rakiplerinden ayrılırken alışveriş merkezine yeni yapılan bağlantı yolu sayesinde de TEM ve E-5 otoyollarından doğrudan giriş sağlanıyor.
 
Axis İstanbul Alışveriş Merkezi Hakkında:
Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığı ile hayata geçirilen ve Ece Türkiye tarafından yönetilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi, modayı ve alışverişi hayatla buluşturuyor. Axis İstanbul, kafe ve restoranları, terasları, yeme-içme alanı,  açık ve kapalı otoparkı, çocuklar için büyük bir eğlence ve oyun alanı, 10 salonlu sineması ve fitness merkezi ile ziyaretçilerine hizmet sunuyor. Axis İstanbul; çekilişler, kampanyalar,  konserler, eğitimler, eğitici ve öğretici aynı zamanda da el becerisini geliştiren çocuk etkinlikleri, kadınlara yönelik el sanatı eğitimleri ve söyleşi günleri ile ziyaretçilerine birbirinden farklı aktiviteler sunacak.
 
Editör: TE Bilisim