İlk yarıda ‘We Habibi’, ‘Medet’, ‘Ötme Bülbül’, ‘Rojek Te’, ‘Ahirim Sensin’, ‘Yanıyorum’, ‘Oğlan Oğlan’, ‘Fadike’, ‘Kimliksiz Ölüler’, ‘Kayseri Goğum’ parçalarıyla sahneye çıkan Kardeş Türküler dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

Konserin ilk yarısında sahneye Ara Dinkjian’I davet eden Kardeş Türküler, Dinkjian ile ‘Yine Mi Çicek?’, ‘Zepür Gı Tamam’, ‘Al-eyn Muleyyati’ parçalarını söyledi. Dinkjian’ın sahneye çıkmasıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nun enerjisi ikiye katlandı.  

SEZEN AKSU’YLA, KARDEŞ TÜRKÜLER’DEN UNUTULMAYACAK PARÇALAR!


İkinci yarıda Sezen Aksu, Kardeş Türküler ile sahnedeydi. Giydiği siyah derin göğüs dekolteli elbisesi ile göz kamaştıran Aksu sahnede ‘Yeniliğe Doğru’, ‘Vazgeçtim’, ‘Ne Ağlarsın’, ‘Kutlama’, ‘Keskin Bıçak’, ‘Elleri Pamuk’, ‘Büke’ , ‘Kalbim Ege’de Kaldı’, ‘Yol Havası’, ‘Ben Annemi İsterim’, ‘Onu Alma Beni Al’, ‘Kara Üzüm Habbesi’ parçalarını Kardeş Türküler ile beraber seslendirdi. Her parçada alkış yağmuruna tutulan Sezen Aksu ve Kardeş Türkülerin tüm şarkılarına Tiyatro’yu dolduran binlerce seyirci bir ağızdan eşlik etti.

Sesiyle ve parçalarıyla büyüleyen Aksu her zamanki gibi sahnede eğlenceli sohbetiyle de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu kahkahalara boğdu.

SAHNEDE ERKEN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI!

13 Temmuz doğum günü olan Sezen Aksu için Kardeş Türküler ekibi bir sürpriz daha yaptı. Tam ‘Kutlama’ parçasına girerken Sezen Aksu, müziğin bir anda kesilmesi ve sahneye pasta gelmesiyle çok şaşırdı. Erken bir doğum günü kutlaması düzenleyen Kardeş Türküler ekibine teşekkür eden Aksu, yaşıyla ilgili, özellikle de ‘abla’ lafı üzerine şakalar yaptıktan sonra pastasını keserken “Her şey bir yana çok teşekkür ederim. Bu pasta gibi herkesin ağzı tatlansın hayatı boyunca. Gücümüz hep artsın, ümidimiz hep artsın. Ülkece ümidimiz hiç bitmesin.’ dedikten sonra ‘Kutlama’ parçasını seslendirdi.
SUZAN KARDEŞ VE MEHMET ERDEM SÜRPRİZİ!

Sezen Aksu’nun kaleme aldığı ‘Hakim Bey’ şarkısı ile büyük başarı yakalayan Mehmet Erdem, konserde Sezen Aksu parçayı seslendirirken sahneye çıktı. Bir diğer sürpriz ise Suzan Kardeş’ten geldi.  Kardeş Türküler ve Sezen Aksu’nun sahnesinde Suzan Kardeş hareketli parçasını danslarıyla süsleyerek seslendirdi.

Geceyi ‘Kara Üzüm Habbesi’ ile sonlandıran ekip dakikalarca alkışlandı. Bu müzik şölenine doyamayan dinleyiciler ‘Bir daha’ tezahuratlarıyla Sezen Aksu ve Kardeş Türküler’in yeniden sahneyi çıkmasını bekledi. Kalabalığı kırmayan Aksu ve Kardeş Türküler, ‘Selamlar Olsun’ ve  ‘Ağladıkça’ parçaları ile bis yaptı.

Editör: TE Bilisim